Гороскоп на 02 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 02 жовтня 2019 року.
Гороскоп на 02 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Вранці зірки радять Овнам зайнятися дрібними незакінченими справами. Це найкращий час для додаткового тесту на безпеку, коротке тренування. Навіть якщо ви впевнені, що турбуватися нема про що, не завадить перевірити сигнал тривоги або усунути джерело потенційних проблем. Увечері зростуть оптимізм, удача і допитливість, з'явиться настрій для спілкування, розваг, любові, авантюр.
Телець
Вранці Тельцям краще зосередитися на співпраці і взаємодопомозі. Саме в цей час можна розраховувати на підтримку, завершення робіт, виконання обіцянок або послуг за договором. Упустивши момент, у другій половині дня ви ризикуєте втратити з виду помічника, партнера або клієнта. Набере чинності авантюрний настрій, з надійного шляху зіб'ють нові інтереси і варіанти, може поманити «заборонений плід».
Близнюки
Перша половина дня буде тримати Близнюків в оковах рутини. Доведеться про когось піклуватися, впоратися з нездужанням або закінчити справу. Друга частина доби допоможе вийти із замкнутого кола, опинитися в престижній компанії або в суспільстві популярного людини. Це більш відповідний час для «культурної програми»: розваг, побачень, підтримання зв'язків, відвідування популярних місць і заходів.
Рак
У першій половині дня Раків чекають дрібні зрушення в особистій і діловій сфері, які будуть залежати від уміння скористатися моментом, «підметушитися». Багато що вирішать корисні практичні навички. У другій половині дня в гру вступить ентузіазм, натхнення або віра. З'явиться бажання замахнутися на більше, наприклад, на зайвий фронт робіт. Зросте любов до тварин або їх потреба у вашій турботі.
Лев
Левам не варто відкладати в довгий ящик рутинні справи вдома або в офісі, в тому числі, прибирання та іншу брудну роботу. Особливо, якщо до її завершення залишився один крок. Винагородити себе за нелюбимі заняття ви встигнете у другій половині доби: вона не підходить для ділових ініціатив, стратегічно важливих починань і посилених навантажень, зате чудово підійде для романтики, розваг і творчості.
Діва
На початку дня зірки не радять Дівам байдикувати, так як час, відпущений їм на втручання в цікаві події, стрімко тане. Змінити загальний хід справ вам вже не під силу, але цим ранком ви ще здатні вплинути на деякі важливі деталі. Залишок дня добре провести там, де ви відчуваєте себе як вдома — наприклад, в колі сім'ї, серед співвітчизників або духовних однодумців.
Терези
Вранці Терезам не варто випускати з уваги дрібні ділові та фінансові деталі. Можливі господарські придбання, отримання технічних послуг. Розважальні, пізнавальні, рекламні і романтичні заходи, зустрічі, екскурсії та виступи краще перенести на другу половину дня. В цей час налагодиться зв'язок, вас чекають компліменти, подарунки, успіх, популярність, виконання суперечливих бажань.
Скорпіон
У першій половині дня Скорпіонам важливо не пропустити жодної деталі, здатної вплинути на їх майбутнє. Керувати подіями важко, але не завадить зробити все від вас залежне. Особливо корисно зміцнити свої позиції, якщо попереду розділ сфер впливу, відпустка, звільнення, делегування прав, здача проекту. Увечері може намітитися подарунок, надходження коштів, щедрий аванс, вигода від нового договору.
Стрілець
Стрільцям зірки настійно радять перенести всі заходи на другу половину дня. Вранці краще відпочинок або мінімум зусиль. Робити слід лише необхідне, наприклад, дбати про безпеку і термінове завершення справ. Увечері брак фізичних сил і інші проблеми вам з лишком компенсує душевний підйом, любовний або творчий успіх, популярність, вдалий збіг обставин.
Козеріг
Козерогам не варто послаблювати контроль за справами вранці. Козероги-перфекціоністи напевно знайдуть чим зайнятися, щоб відшліфувати плід своїх праць до ідеальної кондиції. У другій половині дня ситуація стане більш захоплюючою, але менш передбачуваною, стане важче контролювати свої і чужі дії, тверезо оцінювати обстановку і результат. Може з'явитися спокуса покластися на удачу і випадок.
Водолій
Для Водоліїв сприятлива друга половина дня. Вранці краще обмежитися мінімальним навантаженням, за умови його нагальною практичною потребою. З наближенням вечора раптом стане можливим те, що виглядало недоступним, в тому числі, у сфері любові, права і зарубіжних контактів. Частина благ, які ви намагалися вирвати у долі зубами, вам люб'язно надасть «на блюдечку з блакитною облямівкою» друг.
Риби
Рибам сьогодні не варто проявляти ініціативу, але не варто відмовлятися від запропонованих благ, особливо, законних. Якщо ви потребуєте допомоги, краще вдаватися до неї на початку дня, це найкращий час для звернення в сервіс або до перевіреного партнера. У другій половині дня натхнення і віра почнуть диктувати вам великі цілі, але не варто забувати, що вони також можуть і заманити вас «не в той степ».

Related

Цікаво 1201869082511087710

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item