Прикордонники затримали контрабанду брендового одягу на 12 млн грн

Прикордонники затримали контрабанду брендового одягу на 12 млн грн

Українські прикордонники у пункті пропуску Ягодин на кордоні з Польщею затримали вантажівку з контрабандою брендового одягу на 12 млн грн.
Правоохоронці дізналися завчасно про можливу спробу незаконного перевезення товарів. Транспортний засіб, що підозрювався в перевезенні контрабанди, направили на поглиблений огляд. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.
У документах значилося, що причепом вантажівки Рено з Бельгії везли гуманітарний вантаж: іграшки, зимовий одяг, сорочки, парасольки тощо. Усі без винятку речі у вантажівці значилися як старі. За даними прикордонників, їх направляли на адресу одного з київських благодійних фондів.

"Уже після відкриття вантажівки стало зрозуміло, що її вміст не відповідає заявленому в документах. З кузова вивантажили близько 4 тонн нового товару: сорочки, штани, спідниці - майже 8 тис. одиниць товарів з більш ніж 100 найменувань. Сума оцінки затриманого вантажу становить близько 12 млн грн", - йдеться в повідомленні.
Співробітники СБУ вилучили контрабанду отруйних сильнодіючих агрохімічних речовин на суму 25 млн гривень. Поставки проводилися під виглядом будівельних сумішей.

Related

Події в Україні 178109389754773771

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item