Гороскоп на 13 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 13 жовтня 2019 року.
Гороскоп на 13 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен
Овнам сьогодні важливо контролювати свою поведінку, особливо, старі звички і імпульсивні реакції. Елементи ризику могутніше елементів удачі, і не все залежить від вас. Легко посилити конфлікт і довести його до фатальної межі, навіть жартівлива сутичка може прийняти серйозний оборот. В результаті, ви ризикуєте ґрунтовно ускладнити свої відносини з окремими людьми або інстанцією, законом, системою.
Телець
Тельцям важливо швидко зорієнтуватися в обстановці. Помилки сьогодні тягнуть за собою не нульовий, а негативний ефект: зайві турботи, поломки, сварки, пригоди і стреси. Зірки радять обережніше поводитися з речами, інструментами і ліками, дотримуватися заходів обережності при взаємодії з тваринами. Варто бути обачнішими, обмінюючись з ким-небудь послугами або звертаючись за допомогою.
Близнюки
Сьогодні компанійські Близнюки виявляться заручниками подій у своїй групі за інтересами. День буде насиченим, якщо ви любите колективні заходи, командні ігри, активне соціальне життя. Можливо, вас з благою метою втягнуть в ризикований експеримент або масову акцію з деструктивним відтінком. Є ризик опинитися «без вини винуватим» і відповісти за чужі гріхи. Стане в нагоді захист, покровитель.
Рак
Раків зірки попереджають про високу ймовірність конфліктів, в тому числі, в домашній обстановці. Цей день загострює проблеми, пов'язані зі зведенням особистих рахунків, переділом території і розподілом зон відповідальності. В цю добу не варто потрапляти під руку розгніваним неврівноваженим людям, небажано вести переговори, починати справи, оголошувати війну, вирішувати житлові та правові питання.
Лев
Сьогодні Леви йдуть вірним курсом, надихаються долею і усвідомленням власної правоти. Але їх чекає перешкода, яка стане випробуванням їхньої віри чи тестом на майстерність. Можливі неузгодженість дій, зіткнення особистих інтересів, правовий або ідеологічний конфлікт, поломка, нездужання, момент ризику, проблема з сервісом. Пригоди особливо ймовірні в подорожі, в гостях закордоном.
Діва
Сьогодні зірки радять Дівам не втрачати віри в перемогу, але не пасивно чекати милості небес. Не рекомендується витрачати час на зайві міркування і роздуми: у критичний момент стане дорога кожна хвилина. Ускладнення цього дня, включаючи персональні конфлікти і розбіжності, здатні негативно позначитися на фінансових справах, на ситуації з дітьми, а також на інтимному романі або шлюбі.
Терези
Сьогодні Терези ризикують пройти через критичну фазу відносин. При цьому може виявитися під загрозою імідж, шлюбний або партнерський союз, підсумок судового процесу, публічного проєкту. Важливо адекватно відповісти на чужій хід, особливо, якщо це відкритий напад або провокація. Щоб не помилитися з тактикою, корисно розібратися, чого хочете ви самі: за будь-яку ціну зберегти рівновагу або «підірвати» ситуацію.
Скорпіон
Скорпіонам цей день може принести конфлікт з помічником, напарником, підопічним, представником закону, співробітником сервісу, з лікарем, юристом, начальником, замовником, партнером по шлюбу. При цьому високий ризик опинитися в слабкій позиції. Шанс домогтися рівноваги і справедливості вище, якщо ви можете пред'явити як аргумент свою майстерність, виконання зобов'язань або невід'ємне право.
Стрілець
Сьогодні Стрільці збережуть позитивний настрій, попри гнітючі обставини. Наприклад, на чомусь затьмарений відпочинок або брак коштів. Доброму настрою буде сприяти і обстановка: обставини, прикрі для оточуючих, вам особисто і вашим близьким обіцяють користь. Є шанс виграти, отримати перевагу, підтвердити свій талант педагога або репутацію лідера. Діти порадують.
Козоріг
Сьогодні Козерогам небезпечно втрачати рівновагу і послаблювати самоконтроль: можна нашкодити своїм принципам, планами, здоров'ю або статусу. Аж до ночі залишиться неспокійною атмосфера в будинку або життєво важливій галузі, збережеться ризик загострення конфлікту з партнером, батьками, начальством. Не завадять загальні заходи безпеки, якщо під загрозою ваша нерухомість, майно, територія.
Водолій
День залишить яскраві враження у Водоліїв, які вирушили в дорогу або в гості. Загальний настрій залежатиме від балансу позитивних і негативних моментів. У чомусь вам неодмінно пощастить, за рахунок вдалого випадку або друзів. Зірки радять запам'ятати щасливі моменти, але не забувати і корисні негативні уроки.
Риби
Сьогодні зірки радять Рибам без тіні сумніву приймати подарунки від людей і долі, але не шукати щастя самостійно. Спроба щось прорахувати і підлаштувати обернеться провалом або розчаруванням. Краще відмовитися від здійснення важливих планів, від закупівель запасів і довгострокових вкладень. В якості компенсації, ви можете зробити несподіване вдале придбання для своїх нагальних потреб.

Related

Цікаво 5146822026590535691

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item