Гороскоп на 15 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 15 жовтня 2019 року.
Гороскоп на 15 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овнам доведеться приділити більше уваги фінансовим справам, пов'язаним з ними планами і новинам. Розмова буде частіше звичайного крутитися навколо різних матеріальних питань: шопінгу, продажу, доходів від професійної діяльності, податків, розрахунків за кредитними та іншими зобов'язаннями. Матеріальний аргумент може стати одним з найдієвіших у спілкуванні з партнером, начальником клієнтом.
Телець
Сьогодні Тельці схильні мислити в унісон з кимось іншим, аж до дзеркального повторення жестів і збігу думок. Ключовим сюжетом дня стане зацікавлений діалог. День допомагає налагодити зворотний зв'язок, сісти за стіл переговорів, знайти потрібний тон для любовного листування, подружньої бесіди. Вдалий момент для того, щоб виступити з пропозицією або оголошенням, знайти покупця чи продавця.
Близнюки
Сьогодні уваги Близнюків чекають господарські, фінансові і інші практичні деталі їх повсякденного життя. Відповідний момент для інспекції особистих накопичень і витрат на поточні потреби, оплати комунальних послуг, закупівлі продуктів, ліків і потрібних дрібниць запас. День допомагає впровадити в побут на постійній основі корисні лайфхаки, завдяки яким ви можете оптимізувати свій бюджет або дієту.
Рак
Сьогодні Раки легко об'єднають і застосують такі якості, як далекоглядність, хазяйновитість, доброзичливість і товариськість. День допомагає підтримувати вигідні зв'язки, обговорювати з однодумцями і партнерами корисні новинки, отримувати предметні консультації. Навіть в романтичну бесіду може вкрастися прагматизм. Можуть представити інтерес знання в сфері кулінарії, домоведення, торгівлі, фінансів.
Лев
Сьогодні зірки пропонують Левам стати прагматиками і оцінювати все, включаючи прогресивні новинки, з фінансової або професійної позиції. Не завадить обізнаність в економічній сфері, ринкових реаліях, особливо, якщо ви — керівник або фрілансер. Можлива співбесіда, нарада вдома або на службі. Може знадобитися експертиза, фінансування, оформлення документа, затвердження плану.
Діва
Сьогодні Дівам не варто відмовлятися від інтенсивного спілкування. Особливий інтерес можуть представляти новини здалеку або світові тренди. Поряд з приємними особистими контактами, день обіцяє корисні поради та надійні угоди, допомагає підтримувати приватні вигідні зв'язки. Можливий інтерес до покупок онлайн або шопінгу в дорозі, доходу від торгово-закупівельної, інформаційної або посередницької діяльності.
Терези
Сьогодні Терезів можуть цікавити (а часом і інтригувати) фінансові новини, тонкощі грошових операцій, банківських вкладів і переказів. День підходить для вивчення документів, пов'язаних з платіжними процедурами, погашенням заборгованостей, сплатою податків, допомагає вибрати кредитну політику або спосіб взаєморозрахунків для послуги з яким-небудь договором. Можливі корисні покупки, невелика економія.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіони зацікавлені в діалозі, але можуть робити вигляд, що в ньому не потребують, і тримати дистанцію. В особистій бесіді їх буде залучати не тільки симпатія до людини, але і незвичність, інтрига. Офіційне спілкування буде більш рівним і передбачуваним, головне — дати співрозмовнику зворотний зв'язок. День підходить для переговорів, вдалий для консультантів, психологів, перекладачів, посередників.
Стрілець
Стрільцям варто взяти під контроль комплекс повсякденних справ. День ставить акцент на порядку, стабільності, рентабельності, підходить для обліку товарів, контролю ресурсів, впровадження нововведень, системних перевірок. Добре працювати з матеріалами, продуктами, ліками, інструкціями, рецептами, платежами, службовою документацією. У потоці рутинних повідомлень вам може попастися інтригуючий особистий лист.
Козеріг
День дозволяє Козерогам повернутися до звичного ходу думок і ритму спілкування, дає поживу для роздумів і порівнянь, підходить для ґрунтовної роботи з документами і текстами. Можливі звістки від старих друзів і колишних пасій. Не варто боятися ролі аналітика, експерта, консультанта: сьогодні ви навряд чи дозволите у діловій або особистій бесіді грубий промах. Сказавши все потрібне, ви точно не скажете зайвого.
Водолій
Сьогодні для Водоліїв важливий рівень особистого комфорту, побутового чи психологічного. Саме він забезпечить їм ясність думки і душевну рівновагу. Можливо, щось вас зачепить в сімейній розмові або діловій нараді, у промові начальства або пораді близьких. Зірки радять уникати тісного спілкування і прийняття рішень, якщо вам щось не до душі — наприклад, ви відчуваєте, що вами маніпулюють.
Риби
Рибам зірки радять присвятити цю добу інтенсивній роботі з текстами та інформацією, пошуку і підтримці корисних контактів, прокладання компактних вигідних маршрутів, вивчення правил, карт і схем. Відомостям, включаючи поради, рецепти, коментарі та консультації, сьогодні цілком можна вірити. Найчастіше чужі слова будуть підтверджувати ваші здогадки, до яких ви прийшли завдяки досвіду і інтуїції.

Related

Цікаво 8520206566595804458

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item