Подвійне вбивство на Буковині: знайдено тіла матері і 8-річної доньки

Подвійне вбивство на Буковині: знайдено тіла матері і 8-річної доньки
На тілах поліцейські виявили колото-різані рани, які вказують на насильницьку смерть

Під час пошуку безвісти зниклого хлопця працівники поліції виявили в колодязі мертвими його матір і сестру.

 
У Чернівецькій області під час пошуку безвісти зниклого хлопця працівники поліції виявили мертвими його матір і сестру. Тіла померлих з ознаками насильницької смерті правоохоронці знайшли в колодязі за місцем проживання потерпілих, повідомляє ГУ НП в Чернівецькій області.
 
"Сьогодні, 3 жовтня, в поліцію надійшло повідомлення про зниклого безвісти 20-річного жителя міста Кіцмань. У пошуках хлопця група реагування патрульної поліції Кіцманського ВП приїхала до матері розшукуваного, яка з донькою жила окремо. Оскільки вдома нікого не було, поліцейські почали оглядати територію господарства і помітили в колодязі тіло людини. Про знахідку негайно повідомили по спецлінії "102", - йдеться в повідомленні.
 
Як повідомили в поліції, рятувальники дістали з колодязя тіла жінки і дівчинки. Правоохоронці встановили особи загиблих - 40-річної власниці господарства та її 8-річної доньки. На тілах поліцейські виявили колото-різані рани, які вказують на насильницьку смерть.
 
 
Слідчі почали кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
 
Зараз співробітники поліції оглядають місце події, опитують можливих свідків та очевидців, а також встановлюють місцеперебування зниклого хлопця. Триває досудове розслідування.
 
Раніше повідомлялося, що мешканка Львівщини отримала довічне за потрійне вбивство. На Львівщині жінка вбила свою товаришку по чарці, її семирічну доньку, а також сусідку, що стала випадковим свідком.
 
Нагадаємо, що раніше в Іспанії вперше засудили до довічного ув'язнення жінку. Журі присяжних визнало Ану Хулію Кесаду винною у вбивстві восьмирічного сина свого коханця.

Related

Гаряча новина 6499911503904717561

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item