Під ОП вимагають не відводити війська на Донбасі

Під ОП вимагають не відводити війська на Донбасі
У Києві сьогодні очікується ще одна акція "Ні - капітуляції!"

Присутні вимагають не відводити війська зі 134 населених пунктів на лінії зіткнення, контрольованих ЗСУ.

 
Під Офісом президента в Києві в понеділок, 14 жовтня, проходить акція з вимогою не допустити відведення військ із Золотого, Петровського та інших прифронтових населених пунктів Донбасу, повідомляє Укрінформ.
 
"Під Офісом президента сьогодні збираються люди для того, щоб спонукати президента не робити хибних кроків щодо відведення українських військ з української землі. Не залишати українські населені пункти у "сірій зоні", де вони будуть наражатися на небезпеку", - розповів Андрій Тетерів - колишній командир батальйону Миротворець, екс-нардеп від Народного фронту.
 
Участь в акції беруть кілька десятків людей - жителі прифронтової зони, переселенці, ветерани.
 
Активісти розмістили під Офісом президента плакат Руху опору капітуляції. Учасники акції тримають синьо-жовті прапори, кожному учасники акції наклеюють на руку жовтий скотч.
 
Під Офісом президента звели символічну стіну зі 134-х цеглин, в ній кожна цеглина символізує населений пункт уздовж лінії розмежування.
 
 
Активісти також мають намір приєднатися до акції "Ні - капітуляції!", яка планується на 14 жовтня в Києві.
 
Нагадаємо, націоналісти проведуть у Києві марш опору капітуляції. Захід розпочнеться о 16.00 з парку Шевченка, звідки хода, в голові якої йтимуть ветерани, бульваром Шевченка та Хрещатиком, попрямує на Майдан Незалежності, де учасники маршу проведуть акцію протесту. Після цього вони піднімуться в адміністративний квартал і проведуть там перформанс.
 
Напередодні Зеленський у спецзверненні закликав учасників акцій до Дня захисника України не піддаватися на "провокації тих, хто дуже хоче створити красномовну картинку для російського телебачення".

Related

Події в Україні 4068633790194707835

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item