Під Києвом поліцейським оголосили підозри в тортурах

Під Києвом поліцейським оголосили підозри в тортурах
Вручення підозри поліцейським

Державне бюро розслідувань оголосило двом поліцейським Василькова Київської області підозри в катуванні. Про це повідомляє прес-служба ДБР.


Повідомляється, що в грудні 2018 року під час чергування на зупинці в Василькові поліцейські в ході словесної перепалки застосували до чоловіка сльозогінний газ, завдали йому безліч ударів ногами і руками, а також два удари в обличчя прикладом автомата. Після цього вони наділи на потерпілого наручники, відвезли його в безлюдну місцевість за місто, де продовжили бити.

"Після цього правоохоронці закрили потерпілого в багажному відділенні службового автомобіля, нанісши при цьому додаткові удари автоматом в область голови. В цей же час знайомі і родичі розшукували його і з цією метою дзвонили на номер "102", а також особисто з'являлися в Васильківський ОП ГУНП в Київській області", - йдеться в повідомленні.

За даними ДБР, для приховування злочину поліція винесла постанову по справі про адміністративні правопорушення та протоколи про адміністративне затримання. Обом поліцейським повідомили про підозру в перевищенні службових повноважень і катування.

Раніше повідомлялося, що в Одесі двом поліцейським вручили підозру за участь в тортурах. Двом інспекторам патрульної поліції в Одеській області оголосили про підозру через катування затриманого.

Related

Гаряча новина 6408688962638052316

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item