Українська співачка зібрала рекордну суму на реабілітацію українських військових

Українська співачка зібрала рекордну суму на реабілітацію українських військових

Коли в Україні розпочалася Революція Гідності, а згодом – російська агресія на сході, українці США організували кампанію допомоги Батьківщині. 
Співачка Аничка, яка живе в Каліфорнії, провела десятки концертів по всій країні і зібрала загалом понад 100 тисяч доларів на потреби України.
"Я просто поговорила з чоловіком і сказала, що, можливо, постараюсь використати свій талант у таких цілях. Тому що багатьох людей я знаю, на багатьох фестивалях виступала. Тож, можливо, ми зберемо кошти разом і передамо в госпіталь пораненим", – каже Аничкає, передає "Голос Америки".
Перший концерт відбувся в Сан-Франциско, другий – у Лос-Анджелесі, третій – у Сакраменто. Так вона зібрала перші 16 тисяч доларів.
"Я дуже хвилювалась, бо телефонуючи до людей, не знала, якою буде відповідь. Всі приміщення мені давали безкоштовно, усі, хто виставляв звук, безкоштовно працювали, щоб допомогти. Всі, кому дзвонила, казали: "Аничка, нема проблем, ти що", – згадує співачка.
У 2015 році до Лос-Анджелеса на реабілітацію почали прибувати перші поранені українські військові. Виникла потреба у грошах. Аничка знову повернулась на сцену.
Більшість емігрантів починають життя у США з Нью-Йорку. У країні малозабезпечені люди можуть оформити пільгову медичну страховку та отримати безкоштовну їжу. Емігранти можуть отримати кредит на будинок на 30 років. Проте будуть перевіряти кредитну історію, та чи спроможний платити взагалі.

Related

Суспільство 8161443704499265795

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item