Богдан натякнув на "проплачене" віче. Активісти відповіли жорсткою умовою

Богдан натякнув на "проплачене" віче. Активісти відповіли жорсткою умовою

Голова Офісу президента Андрій Богдан натякнув, що віче "Зупинимо капітуляцію!" було проплачене.
Богдан показав кілька скріншотів листувань, в яких людям пропонували гроші за участь в акції. Відповідний запис він опублікував у Facebook.
"Скоро хтось дуже переляканий, усе вкрадене роздасть народу", - прокоментував Богдан.
Учасники віче "Зупинимо капітуляцію" різко відреагували на заяву Богдана. Активісти вимагають звільнити його з посади глави Офісу президента.
"Наступного тижня ми розпочнемо акції під Офісом президента з вимогою негайної відставки цієї людини (Богдана - ред.). Ця людина такими постами провокує зараз громадянський конфлікт. Вона провокує нас на конфлікт.
Ця людина зараз невідомо чиї завдання виконує, кидаючи такі заяви. Біля нього сидить Портнов, який керує вже в ручному режимі судами, який керує ДБР… Для нас це є принципове питання.
Якщо Зеленський у своєму ролику сказав, що він чує нас, то хай почує. І це не є якась ефемерна формула, а конкретне прізвище і конкретна вимога. До 14 жовтня ми очікуємо чіткої заяви щодо неприпустимості капітуляції, підтримки всіх позицій, висловлених резолюцією нашого віче, а також відставки Богдана.
14 жовтня… ми вийдемо на вулиці Києва і наших міст з чіткими вимогами. В нього є час – тиждень", - заявили вони.
Біля парламенту учасники акції вимагали відставки глави Офісу президента Андрія Богдана, який опублікував допис у Facebook із нібито скріншотами переписки про те, що людей збирали на Майдан за гроші
Про це говорять 87 осіб

На Майдані Незалежності зібралися громадяни, які вбачають капітуляцію України у війні з Росією й вимагають її зупинити. Акцію назвали "Віче. Зупинимо капітуляцію". Її влаштувало об'єднання "Рух опору капітуляції".

Related

Суспільство 1009366546757850903

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item