Під Києвом під час затримання помер чоловік

Під Києвом під час затримання помер чоловік
Смертельна пригода в Київській області

У поліцію надійшло повідомлення про сімейну бійку, ініціатор конфлікту розгромив у будинку меблі, завдав удару ножем родичу, після чого зник на авто.

У Баришівці Київської області під час затримання помер чоловік, повідомляє поліція Київської області.
У суботу, 20 жовтня, в поліцію надійшло повідомлення про сімейну бійку, ініціатор конфлікту розгромив у будинку меблі, завдав удар ножем родичу, після чого зник на авто. В області ввели план-перехоплення і розшукали нападника. Водій почав чинити опір поліції і кидався з ножем, але його вдалося знешкодити і затримати.
"Затриманому ставало зле, тоді поліцейські викликали швидку і надавали невідкладну медичну допомогу. Лікарі швидкої, які пізніше приїхали на виклик, не змогли врятувати чоловіка - затриманий помер", - йдеться в повідомленні поліції.
Про подію повідомили в прокуратуру і ДБР. Судово-медичний експерт у присутності працівників Державного бюро розслідувань, тілесних ушкоджень, які могли б спричинити за собою смерть, не виявив. Остаточну причину встановить судово-медична експертиза. Правоохоронці з'ясовують усі обставини події.
Нагадаємо, що в Києві на вулиці Микільсько-Слобідській стався смертельний інцидент. Чоловік йшов додому з роботи, закурив сигарету і помер.

Related

Гаряча новина 1928090661361797430

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item