На Львівщині грабіжники напали на будинок фермера-іноземця

На Львівщині грабіжники напали на будинок фермера-іноземця
Правоохоронці затримали підозрюваних у пограбуванні

Зловмисники побили господаря, відібрали велику суму грошей і зникли. Однак, незабаром були затримані поліцією.


Двох жителів міста Соснівка Львівська області затримали за підозрою в розбійному нападі на приватний будинок. Про це в понеділок, 30 вересня, повідомила прес-служба поліції області.
 
Затриманих підозрюють в тому, що вони, погрожуючи зброєю, увірвалися 29 вересня в будинок фермера-іноземця в Сокальському районі, побили господаря, відняли у нього 230 тис. грн і зникли.
 
Отримавши повідомлення про розбій, до пошуку зловмисників підключилися поліцейські й прикордонники.
 
Незабаром співробітники правоохоронних органів зупинили мікроавтобус, в якому їхали два жителя міста Соснівка, 34 і 39 років. У них вилучили предмет, схожий на травматичний пістолет, маски та інші речові докази. Обидва затримані раніше притягувалися до кримінальної відповідальності.
 
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею про розбій. Їм загрожує 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.
 
 
 
 
Раніше повідомлялося, що озброєні грабіжники забрали півмільйона з будинку на Черкащині. Одного з грабіжників оперативно затримали.
 
А на Запоріжжі затримали квартирного злодія, що вкрав понад 330 тис грн. Чоловіка підозрюють у скоєнні 20 пограбувань приватних будинків.

Related

Гаряча новина 2509987474696429759

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item