Лише на вищому рівні: Зеленський зробив важливу заяву щодо особливого статусу Донбасу і зустрічі з Путіним

Лише на вищому рівні: Зеленський зробив важливу заяву щодо особливого статусу Донбасу і зустрічі з Путіним

Президент України Володимир Зеленський вважає, що зустріч на вищому рівні з президентом Росії Володимиром Путіним потрібна, щоб обговорити умови особливого статусу на Донбасі
.
За словами Володимира Зеленського, питання з приводу особливого статусу на Донбасі до того, як закон буде проголосований у Верховній Раді, повинні обговорюватися і з українським суспільством і в нормандському форматі.

"Без розмови не можна вирішити це питання. Без обговорення будь-яких умов не можна вирішити це питання. Без припинення вогню не можна вирішити це питання. Без зустрічей не можна вирішити це питання. Сидіти вдома або просто говорити, або завдяки засобам масової інформації, або завдяки особистій уяві, або просто в розмовах в ток-шоу - не можна вирішити це питання. це питання вирішується, коли говорять ... Коли говорять люди на вищому рівні! Коли говорить четвірка в нормандському форматі ", - вважає глава української держави.

Володимир Зеленський також повідомив, що під час зустрічі з німецьким президентом Франком-Вальтером Штайнмаєром в Японії обговорює дата майбутньої зустрічі в нормандському форматі.
"Все працюють над тим, щоб у нас з'явилася дата нормандської зустрічі. І сам пан президент Штайнмаєр теж цього дуже хоче ... 

Нормандський формат був зупинений, і з 2016-го року не було жодної зустрічі", - зауважив український президент.

Related

Політика 6629364430575261769

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item