Гончарук пояснив, що робив на вечірці націоналістів

Гончарук пояснив, що робив на вечірці націоналістів
Гончарук був на концерті з міністром у справах ветаранів

Прем'єр запевнив, що групу Сокира Перуна не слухав, а спілкувався з ветеранами. Також не поділяє ідеології нацизму, фашизму і комунізму.

 
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявляє, що відвідав захід націоналістів, який організував обвинувачений у вбивстві журналіста Олеся Бузини, щоб поспілкуватися з ветеранами і зробити внесок у благодійність. Пояснення прем'єр опублікував у Facebook у понеділок, 14 жовтня.
 
За словами Гончарука, він не має ніякого відношення до цього концерту і не слухав там виступу ультраправої групи Сокира Перуна. Також прем'єр зазначив, що не поділяє ідеології нацизму, фашизму і комунізму.
 
"Вчора я зустрівся з представниками "Руху ветеранів України" і ветеранської громадськості. Разом з міністром Оксаною Колядою привітали ветеранів, поговорили про наболіле. Зробив свій внесок у рамках збору коштів у госпіталь. Захід був благодійним", - написав Гончарук.
 
За його словами, він не заявляв про участь у цьому заході, так як не хотів робити з цього публічний кейс.
 
"У програмі діяльності нашого уряду ми окремо прописали, що ставлення до ветеранів у суспільстві має бути шанобливим і поважним. Починати треба з власного прикладу. Привітати зі святом тих, хто, жертвуючи своїм життям і комфортом, захищає нашу країну - найменше, що я міг вчора зробити. Далі вчинки говоритимуть голосніше від наших слів. І перше, що я можу вже задекларувати, - в Держбюджеті-2020 наша команда заклала найбільші в історії витрати на безпеку і оборону", - написав Гончарук.
 
Пізніше в мережі з'явилося відео виступу Гончарука на концерті. Глава уряду напередодні Дня захисника подякував націоналістам "за можливість жити на мирній землі".

Related

Політика 7934182431924014895

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item