Прикордонників викрили на фальсифікованих штампах

Прикордонників викрили на фальсифікованих штампах
ДБР затримала підозрюваних

Співробітники прикордонної служби вносили недостовірні відомості про нібито виїзд іноземців за межі України без фактичного перетину ними кордону.

Слідчі Державного бюро розслідувань викрили схему фальсифікації документів, що діяла на кордоні з РФ у Сумській області. Прикордонники за хабарі ставили недостовірні дата-штампи в паспорти іноземців. Про це в п'ятницю, 18 жовтня, повідомляє прес-служба ДБР.
За попередньою інформацією, прикордонники Сумського прикордонного загону Східного регіонального управління ДПСУ, використовуючи службове становище, вносили в паспорти іноземців фальсифіковані дата-штампи про перетин державного кордону України.
Зазначається, що за схемою прикордонники вносили недостовірні відомості в інтегровану інформаційно-телекомунікаційну систему ГАРТ про нібито виїзд іноземних громадян за межі держави без фактичного перетину ними кордону.
"Наразі досудове розслідування триває. Проводяться обшуки за місцем проживання прикордонників, посередника, а також на пункті контролю для залізничного сполучення Хутір-Михайлівський Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України", - йдеться в повідомленні.
Посередником у зловмисній схемі був громадянин Російської Федерації. 17 жовтня він був затриманий після отримання 600 доларів неправомірної вигоди й іноземних паспортів.
Раніше в ДБР заявили про мільйонні збитки через схеми з секонд-хендом, коли брендовий одяг ввозили в Україну під виглядом секонд-хенду.
А в Житомирській області ДБР викрило поліцейського, який налагодив збут наркотиків.

Related

Суспільство 5139375086760162838

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item