Протестувальники вимагають відставки Богдана

Протестувальники вимагають відставки Богдана
Богдану не звикати, його закликають звільнити від моменту призначення

Учасники акції в центрі Києва дали голові Офісу президента Андрію Богдану тиждень - до 14 жовтня - на те, щоб піти у відставку.


Учасники акції Зупинимо капітуляцію біля Верховної Ради вимагають відставки глави Офісу президента Андрія Богдана, який опублікував повідомлення у Facebook із нібито скріншотами листування про те, що людей збирали на Майдан за гроші, повідомляє Громадське.

"Наступного тижня ми почнемо акції під Офісом президента з вимогою негайної відставки цієї людини. Ця людина такими постами провокує зараз громадянський конфлікт. Він провокує нас на конфлікт. Ця людина зараз невідомо чиї завдання виконує, кидаючи такі заяви. У нього сидить Портнов, який керує вже в ручному режимі судами, який керує ДБР... Для нас це принципове питання. Якщо Зеленський у своєму ролику сказав, що він чує нас, нехай почує. І це не якась ефемерна формула, а конкретне прізвище і конкретна вимога. До 14 жовтня ми чекаємо чіткої заяви про неприпустимість капітуляції, підтримку всіх позицій, висловлених резолюцією нашого віче, а також про відставку Богдана", - заявив один з учасників акції.

Біля парламенту учасники акції вимагали відставки глави Офісу президента Андрія Богдана, який опублікував допис у Facebook із нібито скріншотами переписки про те, що людей збирали на Майдан за гроші

Нагадаємо, що на Майдані Незалежності в центрі Києва у неділю відбувалося віче Зупинимо капітуляцію. Учасники виступають проти реалізації так званої "формули Штайнмаєра". За даними поліції, в акції беруть участь 10 тисяч осіб. Пізніше учасники акції пішли до Офісу президента, Верховної Ради, до Кабінету міністрів і вулиці Грушевського.

Related

Політика 1244930528748079681

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item