Зеленський їде на Донбас у День захисника

Зеленський їде на Донбас у День захисника
Президентське подружжя вшанувало пам'ять загиблих захисників України

Перед поїздкою президент з дружиною вшанував пам'ять загиблих захисників України біля Михайлівського собору в Києві.

 
Президент Володимир Зеленський в День захисника України в понеділок, 14 жовтня, відвідає Донецьку область, повідомляє прес-служба глави держави.
 
"Сьогодні президент України здійснить робочу поїздку до Донецької області. Володимир Зеленський планує, зокрема, відвідати штаб Операції об'єднаних сил і зустрітися з військовослужбовцями ООС", - йдеться в повідомленні.
 
Перед поїздкою Зеленський вшанував пам'ять загиблих захисників України в Києві.
 
Глава держави з дружиною Оленою прийшли до Стіни пам'яті полеглих за Україну біля Михайлівського монастиря в Києві. Вони поклали квіти і встановили лампадки біля Стіни з іменами загиблих за єдність України військовослужбовців і правоохоронців та вшанували хвилиною мовчання їхню пам'ять.




Відзначимо, в Україні 14 жовтня відзначають День захисника, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.
 
Сьогодні націоналісти проведуть у Києві марш опору капітуляції. Захід розпочнеться о 16:00 з парку Шевченка, звідки хода, в голові якої йтимуть ветерани, по бульвару Шевченка та Хрещатиком попрямує на Майдан Незалежності, де учасники маршу проведуть акцію протесту. Після цього вони піднімуться в адміністративний квартал і проведуть там перформанс.
 
Напередодні Зеленський у спецзверненні закликав учасників акцій до Дня захисника України не піддаватися на "провокації тих, хто дуже хоче створити красномовну картинку для російського телебачення".

Related

Політика 8414659724585506541

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item