Нервував і обіцяв, що все розрулить: з'явився інсайд із зустрічі Зеленського з фракціями

Нервував і обіцяв, що все розрулить: з'явився інсайд із зустрічі Зеленського з фракціями

На зустрічі з представниками парламентських фракцій президент Володимир Зеленський переконував, що про капітуляцію України після підписання так званої "формули Штайнмаєра" не йдеться, але пояснити свою позицію з трибуни Верховної Ради відмовився.
Про це пише "Українська правда" із посиланням на співрозмовників серед нардепів.
На зустрічі з головами фракцій Зеленський був дуже нервовий, але переконував, "що все буде добре, він все розрулить і парламент може розслабитися".
"Зеленський говорив, що все буде добре. Ніяких виборів без контролю територій", - розповів співрозмовник.
Водночас голови фракцій пропонували вийти у сесійну залу і повторити це все з трибуни Верховної Ради. Але Зеленський відмовився: сказав, що це вже зайве, тому що він публічно виступив напередодні та "все пояснив".
1 жовтня 2019-го Зеленський заявив, що Україна погоджує "формулу Штайнмаєра" щодо виборів на окупованому Донбасі, але закликав не боятися "страшилок". За так званою "формулою Штайнмаєра", окупована частина Донбасу має отримати тимчасовий особливий статус у день проведення на цих територіях місцевих виборів. Якщо ОБСЄ визнає ці вибори демократичними й такими, що відповідають стандартам організації, Верховна Рада має закріпити цей особливий статус на постійній основі.
Це підтримала Росія та партія кума Путіна Медведчука. Натомість українці у різних містах влаштували демонстрації проти підписання "формули Штайнмаєра".

Related

Політика 5834376621284827797

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item