Гороскоп на 06 листопада 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 06 листопада 2019 року.
Гороскоп на 06 листопада 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Цей день зробить Овнів чутливими, романтичними і внутрішньо податливими. Можливі труднощі з концентрацією уваги. Сентиментальності і деякій дезорієнтації може сприяти загальна атмосфера — наприклад, любовний сюрприз, якась спокуса або подія, яка нагадає про минуле. Вас може повергнути в транс забута мелодія, випадково знайдений в архіві документ, лист від колишнього партнера.
Телець
Сьогодні зірки радять Тельцям не захоплюватися побудовою планів і уважніше розглядати несподівані подарунки долі, перш ніж робити далекосяжні висновки. Великий ризик намалювати образ майбутнього, керуючись спогадом про минуле, і мимоволі запрограмувати себе на дії у вже не актуальному стилі. У поточних справах спробуйте довіритися власній інтуїції або чуттю друга (подруги).
Близнюки
Близнюкам варто врахувати, що день схиляє до мрійливості, змушує чіплятися за минуле і пов'язані з ним ілюзії. Гра пам'яті і уяви захопить і вас, і оточуючих. В рутинній роботі це сьогодні скоріше плюс, наприклад, знайдеться старий документ або запис. А от у стосунках імовірніше перекручення і зваблювання. Можливо, ви переоціните партнера або роботодавця, або він (вона) переоцінить себе.
Рак
В заплутаній обстановці цієї доби Раки легко прозрівають істину. І все ж варто бути обачнішими: вас не обдурить інтуїція, але може підвести сентиментальність, ностальгія. Поганий жарт може зіграти відстань, мовчання. Можлива ідеалізація далекої країни, чужої віри або партнера, з яким ви в розлуці. У планах на майбутнє не варто забігати вперед, так як не всі акценти поки розставлені вірно.
Лев
Сьогодні Левам загрожує наплив емоцій, в тому числі, пов'язаних з їх минулим. Можлива залежність від нав'язливих думок та ідей, сімейних таємниць, романтичних спогадів, інтимних переживань. Щоб керувати потоком своїх мислеобразів і не стати іграшкою зовнішніх впливів, потрібен внутрішній стрижень, інакше почуття будуть написані у вас на обличчі і почнуть керувати вчинками. Не кращий день для ведення справ.
Діва
Сьогодні успіхи Дів залежать від проникливості і здатності входити з потрібними людьми в емоційний резонанс. Якщо це для вас не проблема, то ви легко прочитаєте чужі думки і почуття. Якщо ж ні, вам буде складно розгадати навіть самий прозорий натяк, чужий мотив залишиться «таємницею за сімома печатками». Спотворити картину може закоханість або інша ідеалізація, наприклад, споріднена прихильність.
Терези
Сьогодні зірки пропонують Терезам заглибитися в рутину, вона не обов'язково буде нудною. В звичних обов'язках можна знайти не тільки заспокоєння, але і щось романтичне. Якась деталь нагадає про минуле, викликає розчулення або ностальгію. Не варто забувати і про утилітарне: корисно розсортувати дрібниці, провести ревізію ліків, побутової хімії, витрат на лікування, господарство, утримання вихованців.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіони підвищено емоційні, але непогано справляються з потоком переживань. Емоційна щедрість буде супроводжуватися фінансовою, особливо, якщо мова йде про любов і романтику. Зірки радять не боятися зануритися в минуле і віддатися забутим відчуттям. Це вдалий момент для інтимного побачення, відновлення листування. Ностальгії може сприяти музика, випадок, загальна атмосфера.
Стрілець
Сьогодні Стрільці залежні від своїх примх, схильні потурати своїм почуттям і слабкостям, можуть прикрашати ситуацію або спокушатися щодо самих себе. День підходить для відпочинку в домашній обстановці, любові, самотності, інтиму з відповідним антуражем. Бажана перерва в трудомістких справах, публічній діяльності. Роботі завадить лінь, неуважність, потреба в комфорті або ласощах.
Козеріг
Сьогодні Козерогам краще триматися в рамках, підказаних їм особистим досвідом або правилами. Поки ви у своїх кордонах — ви в безпеці, що в першу чергу стосується почуттів і фантазій. Нав'язливі ідеї і образи легко вчасно направити в потрібне русло. Якщо хочеться піддатися спокусі, можна послухати музику, подивитися фільм або почитати книгу, що викликають у вас певні спогади і асоціації.
Водолій
Сьогодні зірки не радять Водоліям захоплюватися покупками. Те, що зараз видається вам важливим і престижним, незабаром може виявитися не такою вже необхідністю. Шопінг краще здійснювати за старим планом або списком: буде менше помилок і зайвих витрат. Бажана уважність при виборі напоїв, рідин, екзотичних ласощів, сувенірів, інтимних подарунків. Можливі несподівані покупки в будинок.
Риби
Риби сьогодні залежні від своїх звичок та емоцій. Не варто повністю довіряти собі: випадкові осяяння, капризи і симпатії відведуть у світ ілюзій і хибних ідеалів, від яких вам пора позбавлятися. Спираючись лише на свої відчуття, зараз ви можете промахнутися з великим вибором, важливою покупкою. Краще, зробивши необхідне за планом, чимось себе побалувати: ласощами, поблажкою, іншою приємною дрібницею.

Related

Цікаво 2460286939138383579

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item