Гороскоп на 13 листопада 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 13 листопада 2019 року.
Гороскоп на 13 листопада 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Овнам день подарує трохи більше різноманітності і динаміки, але вже після полудня. Будь-які заходи краще планувати на другу частину дня: до цього часу зникнуть лінь і інерція, з'явиться відповідний настрій для роз'їздів або прогулянок, вам стане простіше балансувати між двома темами або планами. У будь-якому напрямку знайдеться щось цікаве, можливі приємні зустрічі та інші моменти, які надихають.
Телець
Ранок Тельцям краще провести у своєму власному режимі, частіше прислухаючись до своїх тілесних і емоційних відчуттів. На початку дня ви будете схильні прокручувати в голові деталі вчорашніх розмов або інших подій, які здалися вам важливими. Друга половина доби допоможе вам перемкнути увагу на навколишній світ і розвіятися. Можливі різноманітні інтереси, додаткові витрати.
Близнюки
Сьогодні зірки радять Близнюкам перенести свою персональну активність на другу половину дня. Після ранкової затримки, викликаної особистими або об'єктивними причинами, вам буде особливо приємно перейти до більш динамічного ритму життя. У другій половині дня енергія зросте, покращиться самопочуття, з'являться передумови до зрушень у справах, творчості і відносинах, сили для гри і суперництва.
Рак
Для Раків день може стартувати з нестачі свіжих ідей, перемиканні в надміру консервативне, інертне, приземлене мислення. Якщо думки вичерпалися і справи в глухому куті, зірки радять вам зробити паузу, а у другій половині дня відволіктися від розробки генерального плану, який буксує, на потік поточних справ. Він напевно буде складатися не тільки з рутинних турбот, але і з найромантичніших моментів, забавних пригод.
Лев
Сьогодні Левам стане важче підтримувати дисципліну і зберігати концентрацію уваги на важливих темах. Будь-які спроби такого роду розчарують, тому прагнути до нових подвигів немає сенсу. Зробивши все необхідне вранці, другу половину дня можна присвятити вільним заняттям, спілкуванню зі старими друзями і потенційними однодумцями. Це гарний час для неформальних акцій, поїздок, флірту.
Діва
День запрошує Дів стати менш серйозними і скритними, більш рухливими, що відчується особливо явно в другій половині доби. Краще відкласти на час жалісливі бесіди і заглиблені пошуки, взяти на озброєння більш легкий стиль комунікацій і розкуту манеру поведінки. Це найкращий момент для переслідування двох паралельних цілей, але всякий раз потрібно враховувати ризики подвійної гри.
Терези
У другій половині дня життя заграє для Терезів різними кольорами веселки, і багатьом представникам знаку здасться, що для них настали «старі добрі часи» з масою пропозицій. Зірки натякають, що це не зовсім так, і радять швидше користуватися можливостями, в тому числі, паралельними. Наприклад, шансом зробити пару романтичних поїздок закордон, а не одне просте ділове відрядження.
Скорпіон
Скорпіонам сьогодні не варто зациклюватися на одному варіанті діалогу або розвитку відносин. Друга половина дня підкаже ряд додаткових маневрів. Попри їх можливу різноманітність, їх об'єднає одна особливість: неміцність і необхідність «кувати залізо, поки гаряче». Якщо ви не проти легкої пригоди з пізнавальною метою, вам варто звернути увагу на запропоновані життям варіанти.
Стрілець
Сьогодні Стрільцям вигідніша позиція рівного, а не суперзірки. Не варто занадто наполегливо «заходити зверху», претендувати на роль гуру і об'єкта поклоніння, перехоплювати ініціативу, намагатися натиснути авторитетом або затьмарити когось чарівністю. Якщо ви поділите ініціативу з партнером, ваші переваги висвітить сама ситуація. Остерігайтеся лише завуальованих нечесних маніпуляцій з чужої сторони.
Козоріг
Цей день здатний обдурити очікування Козорогів і змусити їх змінити тактику в той самий момент, коли вони вже націлилися на щось певне. Замість продовження дій в потрібному вам стилі, у другій половині дня вам доведеться перегрупуватися, пристосуватися до обстановки або виконати інший маневр. Втім, якщо ви втягнетесь в запропоновану справу, то до вечора знайдете в ній і приємні сторони.
Водолій
Водоліям не варто затягувати господарські клопоти і інші рутинні процедури, бо після полудня настрою для них може і не бути. Життя запропонує щось настільки приємне і захоплююче, що вам буде важко чинити опір його покликом. Можливо, це буде шанс зайнятися улюбленим хобі, вас покличе любов, гра, цікава справа, підготовка до свята або інше заняття з елементом творчості.
Риби
У другій половині дня Риби переходять в зону потенційного ризику, який пов'язаний з відсутністю видимих твердих меж. Зросте небезпека набудувати заманливих планів, а в найгіршому випадку взяти курс на ілюзії. Ключем до успіху стане почуття міри. Всі очікування від поточного вечора і наступного дня краще "розділити на два": якщо ви помилитеся, вас чекатиме приємний сюрприз, а не розчарування.

Related

Цікаво 6801935765332751016

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item