У Києві проломили голову догхантеру. 18+

У Києві проломили голову догхантеру. 18+
У Києві побили догхантера

В Олексія Святогора діагностовано втиснутий перелом лобової кістки зліва. Зараз він знаходиться в лікувальному закладі.

 
У Києві біля станції метро Лук'янівська невідомі побили Олексія Святогора, якого зоозахисники звинувачують у насильстві над тваринами. Про це повідомляє інтернет-видання Вільне слово, в якому працює Святогор.
 
Інцидент стався вчора, 21 лютого, близько 17:00, після закінчення засідання в Шевченківському суді, на якому розглядалася справа Святогора. Його оголосили в розшук і затримали минулоріч, проте через декілька самовідводів суддів почати судовий процес довгий час не вдавалося.
 
"Невідомі нанесли перший удар важким предметом по голові, після чого, збивши з ніг, продовжували наносити удари по тілу і кінцівкам. Зокрема, використовувався твердий тупий предмет, схожий на кастет чи інше знаряддя, внаслідок чого була розсічена шкіра на обличчі і на потилиці", - сказано в повідомленні.


 
Відзначається, що Святогору оперативно було надано першу допомогу - протягом години лікарі зашивали йому рвані рани на голові. У нього діагностовано втиснутий перелом лобової кістки зліва. Зараз він знаходиться в лікувальному закладі.

Related

Гаряча новина 2822305164177828814

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item