У Держрезерві знайшли простроченої продукції на 60 мільйонів

У Держрезерві знайшли простроченої продукції на 60 мільйонів
ДБР обшукує склади Держрезерву

Посадових осіб держагентства підозрюють у неналежному виконанні службових обов'язків, що спричинило збитки.

 
Держбюро розслідувань у понеділок, 11 листопада, проводить обшуки в Державному агентстві резерву України. Про це повідомляє заступник директора ДБР Ольга Варченко у Facebook.
 
Як повідомляється, обшуки і тимчасові доступи до документів проходять на складах і на одному з підприємств Держрезерву через прострочену продукцію.
 
"За попередніми даними, в результаті неналежного виконання своїх обов'язків керівництвом і посадовими особами Державного агентства резерву України, на складах накопичилися продукти з простроченим терміном зберігання. За попередньою оцінкою, сума збитку становить близько 60,5 мільйона гривень", - повідомила Варченко.
 
Повідомляється, що ДБР розслідує можливе неналежне виконання своїх службових обов'язків керівництвом і посадовими особами Держрезерву, якщо вони спричинили тяжкі наслідки державним інтересам України. Санкція статті 367 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 5 років.
 
Минулого тижня повідомлялося, що ДБР проводить обшуки у власника телеканалу Прямий Володимира Макеєнка проходять у справі про купівлю-продаж каналу.

Related

Події в Україні 4445909321445454182

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item