Зеленський зробив бізнес-пропозицію главі Alibaba

Зеленський зробив бізнес-пропозицію главі Alibaba
Джек Ма і Володимир Зеленський

Глава держави запропонував відкрити в Україні R&D-центр, а також розповів про інші бізнес-можливості для інвесторів.

 
Президент України Володимир Зеленський в п'ятницю, 8 листопада, провів зустріч із засновником компанії Alibaba Group Джеком Ма, під час якої запропонував відкрити в Україні R&D-центр (дослідний центр) компанії, повідомляє прес-служба Офісу Президента.
 
Зеленський зазначив, що до влади в Україні прийшли молоді люди, які хочуть змін і хочуть зробити країну привабливою для інвестування.
 
"У нас дуже амбітні цілі. Ми хочемо повністю перезавантажити Україну, щоб в країні з'являлися такі люди, як Ви", - зазначив глава держави під час зустрічі.
 
Зеленський також висловив зацікавленість у спільних освітніх проектах, зокрема у сфері інформаційних технологій, адже Україна прагне створювати конкурентний ІТ-продукт.
 
Також, на його думку, Україна може запропонувати багато цікавих бізнес-можливостей для інвесторів, зокрема для компанії Alibaba.
 
Так, в останні роки в Україні було відкрито понад 100 R&D-центрів відомих світових компаній - таких, як Samsung, Boeing, Ericsson, Huawei, Oracle і Siemens.
 
Володимир Зеленський запропонував Джеку Ма розглянути можливість відкриття такого центру в Україні для посилення роботи Alibaba в європейському регіоні.
 
Крім того, президент зазначив, що Україна має одних з кращих у світі фахівців з data analytics і може запропонувати дійсно сильну експертизу для створення центру аналізу даних і штучного інтелекту (data analytics and artificial intelligence).


Нагадаємо, 11 листопада минулого року Alibaba за добу продала товарів на $ 30 млрд. При цьому тільки за перші півтори хвилини найбільшого у світі онлайн-розпродажу з нагоди дня холостяка було реалізовано продукції на мільярд доларів.

Related

Економіка 5330700252930999618

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item