В СБУ розповіли про справу Гандзюк


В СБУ анонсували результати у справі вбивства Гандзюк

Усього є 5 кримінальних проваджень. І за цими 5 справами робота слідчих триває під процесуальним керівництвом ГПУ.

Служба безпеки України найближчим часом продемонструє результат у розслідуванні п'яти кримінальних проваджень, пов'язаних зі справою вбивства Катерини Гандзюк. Про це повідомив керівник Головного слідчого управління СБУ Богдан Тиводар в ефірі одного з телеканалів.
За його словами, крім кримінального провадження щодо вбивства Гандзюк, розслідується ще п'ять кримінальних справ, які пов'язані з нападом на активістку, а також з обставинами, що передували цьому.
"Усього є 5 кримінальних проваджень. І за цими 5 кримінальними справами робота слідчих триває під процесуальним керівництвом ГПУ. Можу вас запевнити, що найближчим часом у цих провадженнях будуть результати, і вони будуть оприлюднені", - заявив Тиводар.
За його словами, кримінальне провадження щодо Мангера зупинено.
"Мангер був затриманий і заарештований, але крім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, судом було обрано альтернативу - заставу. 2 млн 600 тисяч, здається, були внесені, і Мангер вийшов на волю. Це рішення суду. Кримінальне провадження щодо Левіна і Мангера наразі зупинено. Мангер перебуває в Херсоні", - повідомив Тиводар.
Раніше генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив, що скоро оголосять важливу інформацію з розслідування нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк.

Related

Суспільство 883746966733271900

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item