Суд заарештував нардепа Дубневича

Суд заарештував нардепа Дубневича
Ярослава Дубневича заарештували

Депутата взяли під варту в залі суду, однак, можуть відпустити під заставу в 90 мільйонів гривень.


Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду обрала запобіжний захід народному депутату України 9 скликання Ярославу Дубневичу. Про це ввечері в четвер, 7 листопада, повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.
 
"Апеляційна палата ВАКС скасувала рішення суду першої інстанції і постановила нове, яким до нардепа застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці з альтернативою 90 млн гривень застави", - йдеться в повідомленні.
 
Отож, суд апеляційної інстанції частково задовольнив клопотання прокурора САП, який наполягав на обранні депутату запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 93 млн грн. застави.
 
Зазначається, що Дубневич був узятий під варту в залі суду.
 
Нагадаємо, 2 листопада Вищий антикорупційний суд постановив відмовити в застосуванні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою нардепа Ярослава Дубневича і призначив заставу в розмірі 100 мільйонів гривень.
 
Як повідомлялося, САП стверджує, що Дубневич скористався своїм статусом народного депутата і голови транспортного комітету парламенту, щоб у змові з керівниками імовірно підконтрольних йому підприємств, отримати неправомірну вигоду в розмірі понад 93 мільйони на угоді з постачанням комплектуючих для Укрзалізниці.
 
31 жовтня Верховна Рада зняла з Дубневича недоторканність і дозволила притягнути його до кримінальної відповідальності.

Related

Політика 3239315519136859028

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item