Справа Гандзюк: СБУ каже про інших замовників

Справа Гандзюк: СБУ каже про інших замовників
В СБУ розповіли про розслідування справи Гандзюк

Служба безпеки України встановлює можливу причетність поліцейських до сприяння виїзду за кордон організатора нападу на Катерину Гандзюк Олексія Левіна.

 
У Службі безпеки України вважають, що, крім глави Херсонської обласної ради Владислава Мангера, були й інші замовники вбивства громадської активістки Катерини Гандзюк, заявив на брифінгу начальник Головного слідчого управління СБУ Богдан Тиводар.
 
Також СБУ встановлює можливу причетність поліцейських до сприяння виїзду за кордон організатора нападу на Катерину Гандзюк Олексія Левіна.
 
За даними спецслужби, рідним підозрюваних у справі вбивства Гандзюк передавали гроші від Левіна за мовчання. Зараз фінансування поки що призупинено.
 
Нагадаємо, що Служба безпеки України обіцяє найближчим часом продемонструвати результат у розслідуванні п'яти кримінальних проваджень, пов'язаних зі справою вбивства Катерини Гандзюк.
 
Раніше генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив, що скоро оголосять важливу інформацію з розслідування нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк.

Related

Суспільство 6327128524492375682

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item