У Сумській області пасажири напали з ножем на таксиста

У Сумській області пасажири напали з ножем на таксиста
Таксисти прийшли на допомогу колезі і затримали трьох нападників

Удар ножа пройшов по дотичній. Водій зумів зорієнтуватися, вихопив ніж за лезо і викинув його з машини.

У Шосткинському районі скоєно розбійний напад на таксиста. Про це напередодні повідомило агентство УНІАН з посиланням на начальника відділу комунікації управління Нацполіції Сумської області в області Ельвіру Біганову-Шульман.
За її даними, автомобіль таксі для поїздки за місто троє пасажирів замовили в Шостці.
"Після того, як автомобіль залишив межі населеного пункту, один з пасажирів, який сидів ззаду, завдав водієві удару ножем, очевидно, намагаючись заволодіти таким чином транспортним засобом", - розповіла Біганова-Шульман.
Вона зазначила, що удар пройшов по дотичній, а водій зумів зорієнтуватися, вихопив ніж за лезо і викинув його з машини.
У результаті нападу водій отримав поранення вуха, а також поріз долоні, якою зумів перехопити ніж після удару. При цьому він зміг ввімкнути рацію і передати сигнал тривоги диспетчеру служби таксі. Вона викликала підмогу.
"Нападників затримали самі таксисти на дорозі, яка веде з Шостки в селище Вороніж Шосткінського району. Всі троє зловмисників були передані таксистами правоохоронцям. Зараз з ними працюють слідчі", - уточнила Біганова-Шульман.
Раніше в Сумах поліція затримала 29-річного чоловіка, який здійснив близько 20 пострілів у таксиста. Зловмисник влучив з пістолета таксисту в обличчя, шию і грудну клітку.

Related

Гаряча новина 6724244262668247900

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item