Суд заарештував підозрюваних у побитті ветерана АТО і його дружини

Суд заарештував підозрюваних у побитті ветерана АТО і його дружини
Побиття ветерана АТО і його дружини: підозрювані арештовані

Двоє підозрюваних заарештовані на два місяці без можливості внести заставу. Постраждалі в комі, підозрюваним загрожує від 10 років в'язниці до довічного ув'язнення.

 
Підозрювані в нападі на ветерана АТО Ігоря Панова і його дружину взяті під варту на два місяці без можливості вийти під заставу. Відповідне рішення прийняв Святошинський районний суд Києва, повідомляє Українська правда з посиланням на спікера прокуратури Києва Надію Максимець у вівторок, 12 листопада.
 
"Суд задовольнив клопотання про взяття під варту без права застави відносно обох підозрюваних. Сторона захисту наполягала на домашньому арешті. Самі підозрювані свою провину і будь-яку причетність до цього злочину не визнають. На допитах вони відмовилися від дачі показань, посилаючись на статтю 63 Конституції" , - сказала Максимець.
 
Вона також повідомила, що після затримання було вилучено елементи одягу, ймовірне знаряддя злочину та інші речові докази. Призначено судово-медичні експертизи. У тому числі, експертиза ДНК.
 
Нагадаємо, що раніше в Києві напали на ветерана АТО і його дружину. Постраждалі госпіталізовані і знаходяться в комі. Нападники покинули пару помирати на сходах будинку. Пізніше поліція затримала пасинка Ігоря Панова і його друга. Розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство.
 
Затриманим оголосили про підозру. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавленням волі.

Related

Суспільство 5607401547040975818

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item