Під Сумами підліток помер після прогулянки з друзями

Під Сумами підліток помер після прогулянки з друзями
Хлопчику стало погано ввечері

Хлопчик до вечора гуляв з друзями на вулиці. Удома йому стало погано. Мати допомогла йому лягти спати, а вночі виявила труп.

У місті Шостка Сумської області при загадкових обставинах помер 12-річний хлопчик, повідомили 11 листопада в прес-службі Нацполіції.
Про смерть 12-річного хлопчика в поліцію повідомив фельдшер бригади швидкої допомоги. За його словами, дитина померла до приїзду медиків. За вказаною адресою негайно вирушили слідчо-оперативна група поліції і судмедексперт.
 
За словами матері хлопця, він до вечора гуляв з друзями на вулиці. Удома йому стало погано. Вона допомогла синові лягти спати, а вночі знайшла його мертвим. Зараз на місці події працюють фахівці ГУ НП в області, криміналістична лабораторія.
 
Правоохоронці в рамках відкритого за ознаками ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) КК кримінального провадження встановлюють щохвилинне пересування дитини по місту і опитують всіх, хто може в тій чи іншій мірі прояснити обставини подій, які привели до смерті хлопчика. Досудове розслідування триває.
 
Нагадаємо, під Хмельницьким у лікарні відразу після уколу помер 4-річний хлопчик.

Related

Гаряча новина 6527757148895840686

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item