Яременко заявив про порушення журналістами закону

Яременко заявив про порушення журналістами закону
Скандал з Яременком

Депутат зазначив, що журналісти повинні збирати інформацію і пояснювати факти, а не поширювати "якісь картинки".

Нардеп від партії Слуга народу Богдан Яременко вважає, що в рамках останньої історії з листуванням не порушив жодного закону, в той час як журналісти порушили як мінімум дві статті Кримінального кодексу України. Відео з коментарем Яременка опублікував канал Pavlovsky News в YouTube в ніч на 2 листопада.
"Все, про що ми можемо говорити, - це фотокартки, зняті з мого телефону незаконно... Судячи з того, що це (скріншоти, - ред.) видавалося партіями, тобто у людей великий запас всього цього, знятого з мого телефону. А це називається незаконні слідчі дії", - сказав він.
Депутат зазначив, що журналісти повинні збирати інформацію і пояснювати факти, а не поширювати "якісь картинки".
"І на підставі цього півкраїни і половина Facebook роблять висновки, що Яременко займається проституцією... З точки зору права, очевидно, нема про що говорити. Судити можна на підставі максимально повної інформації. Все інше - голослівні, маніпулятивні судження", - заявив депутат.
Нагадаємо, журналісти спіймали Яременка на дипломатичному листуванні з повією, в ході якої обговорювалися умови зустрічі. Сам депутат заявив, що це була нібито спеціально влаштована ним провокація проти журналістів.
Пізніше з'ясувалося, що і на наступний день Яременко в сесійній залі парламенту розглядав дівчат за додатком Tinder в смартфоні.
Після скандалу він написав заяву про звільнення з посади голови парламентського комітету з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.
Нові листування Яременка з дівчатами в Раді

Related

Політика 506236374046209438

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item