Зеленський "в шоці" від заводу Укроборонпрому

Зеленський "в шоці" від заводу Укроборонпрому
Зеленський залишився в шоці після відвідування заводу Укроборонпрому в Харкові

Володимир Зеленський відвідав завод Малишева в Харкові і заявив, що був "у шоці": у працівників низькі зарплати, неопалювані приміщення, а з 2009 року там збудували лише один танк.

Президент Володимир Зеленський заявив, що був шокований після відвідування заводу Малишева в Харкові, який є частиною концерну Укроборонпром. Про це Зеленський сказав на нараді з питання Укроборонпрому в Харкові, передає LB.ua в середу, 6 листопада.
"Ми були на авіазаводі, на легендарному заводі Малишева... Ви знаєте, я в шоці. Нам сказав директор заводу, що з 2009 року один танк побудували. А в радянські часи - 900 танків за рік. Що відбувається з нашими підприємствами?" - сказав Зеленський.
Він додав, що робітникам на заводах платять копійки.
"На авіаційному заводі - 3500 гривень. Як може людина працювати на державу і просто може називатися людиною в таких умовах?" - сказав президент.
Взимку доводиться працювати в приміщеннях за температури 0 градусів, додав він.
"Вибачте, ми як до худоби до людей ставимося - а потім хочемо, щоб вони поважали владу, щоб вони поважали Україну і нікуди не виїжджали", - сказав Зеленський.
Він також додав, що 10% підприємств Укроборонпрому розташовані в Харківській області
"Є прекрасні літаки, є прекрасні конструктори, тільки ми нічого не виготовляємо і нічого не літає", - підсумував Зеленський.
Нагадаємо, що раніше Зеленський дав завдання щодо ліквідації корупції. Глава держави вимагає до кінця року ліквідувати корупцію в сфері містобудування і перевести адмінпослуги в електронний формат.
Також повідомлялося, що Зеленський нагородив 46 військових, 19 - посмертно. Президент вручив військовим держнагороди за особисту мужність і самовіддані дії під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Related

Події в Україні 7039763983424538965

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item