В автобусі Аахен-Київ знайшли контрабанду на велику суму

В автобусі Аахен-Київ знайшли контрабанду на велику суму
Нефьодов назвав це "контрабандою тижня"

Товар був вилучений, складено протокол. Попередня вартість контрабанди становить приблизно 100 тис. доларів.

 
Глава української митниці Максим Нефьодов повідомив 4 листопада у Facebook про велику партію контрабанди, яку знайшли в рейсовому автобусі Аахен - Київ.
 
Транспорт слідував через КПВВ Краковець, у ньому знайшли 33 пари елітного взуття та запчастини для дорогих авто.
 
"Контрабанда тижня. Ось вам приклад "контрабанди", який більше відповідає стереотипам. Їде рейсовий автобус Аахен-Київ через Краковець, а в ньому 33 пари елітного взуття (ці чобітки на сайті Fendi по $1490) і 770 різних автозапчастин для Mercedes, Porsche і Land Rover", - написав він.
 
За словами Нефьодова, товар було вилучено, складено протокол. Попередня вартість контрабанди становить приблизно 100 тис. доларів.
 
"Значна кількість контрабанди на західному кордоні так і виглядає - сотні або тисячі бусів і фур, які щось потроху тягнуть. І боротьба - це регулярні затримання. Якщо вийдемо на системні вилучення хоча б кожної восьмої партії - економіка таких порушень стане для контрабандистів сумнівною ..." - зазначив він.
 
Нефьодов додав, що окремим питанням є встановлення вини.
 
"Тут треба працювати із правоохоронцями щодо виявлення реальних організаторів. Водій просто взяв якусь суму за провезення. А хто замовив доставку? І в якому бутіку та автосалоні це мало продатися? На ці питання митниця сама дати відповідь не може ..." - резюмував глава митниці.

Related

Гаряча новина 8989117271598244242

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item