Лікарі назвали спосіб знизити ризик серцево-судинних захворювань

Боби знижують ризик інфарктів та інсультів

Вживання бобових знижує ризик інфарктів та інсультів на 10%. Боби містять мало жирів і не містять холестерину.


Включення в раціон бобів, сочевиці й гороху знижує ризик виникнення різних серцево-судинних захворювань. Про це йдеться в статті американського комітету лікарів щодо відповідальної медицини, передає MedicalXpress.
 
За словами вчених, вживання бобових знижує ризик інфарктів та інсультів на 10%. Це пояснюється високим вмістом клітковини, білка та інших мікроелементів в цих продуктах.
 
Зазначається, що боби містять мало жирів, мають низький глікемічний індекс і не містять холестерину.
 
Додавання бобів в раціон може стати потужним засобом боротьби з серцево-судинними захворюваннями і допомогти в зниженні кров'яного тиску.
 
Нагадаємо, раніше вчені назвали продукт, який допомагає знизити ризик інфаркту. Крім того, був знайдений простий спосіб зберегти здоров'я серця.
 

Related

Здоров'я 2672301446982375282

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item