Розпочалося розведення сил біля Петрівського

Біля Петрівського розпочалося розведення сил Українська сторона в полудень випустила білу сигнальну ракету й отримала підтвердже...

Біля Петрівського розпочалося розведення сил

Українська сторона в полудень випустила білу сигнальну ракету й отримала підтвердження, що ракета також була випущена з іншого боку.

У суботу, 9 листопада, розпочалася практична фаза розведення сил і засобів на ділянці в районі Богданівки і Петрівського. Про це заявив начальник прес-центру ОКП ОС Андрій Агєєв, повідомляє УНН.
"Сьогодні почалася практична фаза розведення сил і засобів на ділянці №3 - Богданівка, Петрівське, 9 листопада", - сказав він.
За словами Агєєва, українська сторона о 12:01 випустила білу сигнальну ракету. Отримала підтвердження, що ракета також була випущена з іншого боку.
"О 12:15 відбувся запуск зеленої ракети, що свідчило про підтвердження початку розведення сил і засобів на ділянці №3. Зараз ми отримали підтвердження від ОБСЄ і спостерігачів, наших військовослужбовців на позиціях, також вони підтвердили інформацію про те, що пішла зелена ракета. Зараз, в найближчі хвилини, почнеться рух - практична фаза - рух техніки й особового складу із зайняття ними інших позицій, які були заздалегідь підготовлені і на які вони повинні відійти в рамках практичної фази розведення. Взагалі на розведення сил і засобів дається три доби", - розповів Агєєв.
Процес розведення контролюють спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.
Нагадаємо, минулого вівторка почалося відведення в Золотому, незважаючи на заяви про обстріл.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item