Гороскоп на 05 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 05 грудня 2019 року.
Гороскоп на 05 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні зірки радять Овнам відпочити. Якщо це неможливо, варто знизити навантаження і використовувати будь-яку паузу в справах для тимчасового розслаблення. Сили, накопичені за дану добу, згодяться на наступний день, а найбільш активні Овни (особливо, народжені в березні) можуть відчути раптовий прилив бадьорості і ентузіазму вже до півночі. Не варто відкладати на вечір важливі контакти і поїздки.
Телець
Тельців очікує зовні спокійний день. Нові події і різкі зміни в планах малоймовірні. Найбільш яскраві враження цієї доби пов'язані з емоціями, фантазіями, асоціаціями. Можлива сугестивність. Буде важко відмовитися від нав'язливого образу думок, який спотворює картину минулого або майбутнього. Якщо зацикленість на ньому надмірна, вам варто з кимось про це поговорити: швидше за все, ви не самотні.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам не варто будувати плани навіть на завтра: з великою ймовірністю, вони складуться за інерцією і стануть замками на піску. Не рекомендується і братися за нові справи: протягом дня тонус буде неухильно знижуватися, аж до млявості і повної втрати ентузіазму. У поточних справах бажано проявити акуратність, не залишати «хвостів». Важливі візити і наради ефективніші в першій половині дня.
Рак
На початку дня ніщо не заважає Ракам подорожувати, розширювати кругозір, підтримувати зв'язки. Якщо все це вам зараз недоступне, ви можете пошукати інформацію про маршрут, який вас вабить, або людину, яка викликала у вас інтерес. Не варто відкладати подібні заняття до вечора, так як до кінця дня продуктивні пошуки можуть перетворитися в порожні мрії, потрібна пауза в контактах, привал в дорозі.
Лев
Сьогодні зірки не радять Левам що-небудь робити, крім підтримки потрібного рівня безпеки. Необхідні дрібні заняття і переговори ефективніші в першій половині дня. Велику роль у сприйнятті ситуації зіграє загальний або ваш особистий емоційний фон. Можлива схильність до страхів, спонукань, негативних спогадів, поганих звичок, бажання поділитися з кимось відчуттями, підозрами.
Діва
На початку дня Дівам варто ловити момент взаєморозуміння. Якщо ви хочете зворотного зв'язку і продовження діалогу, варто присвятити спілкуванню всю першу половину доби. Можливо, з вами поділяться особистим, або ви самі прочитаєте в чужих словах або поведінці щось важливе «між рядків». Увечері можна підтримати гармонію за рахунок невербального контакту, душевного взаємозв'язку. Наприклад, через погляд або музику.
Терези
Терезам варто обговорювати важливі деталі і шукати корисні відомості в першій половині дня. Є шанс дізнатися не тільки стандартну інформацію, але й інтригуючі деталі, про які не пишуть в популярних довідниках і посібниках. Можливий напад іпохондрії, пошук літератури про хвороби. На робочому місці вірогідні плітки. Може вередувати домашня тварина. Зовнішню активність краще звести до мінімуму.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіони володіють підвищеною чутливістю і не проти поговорити про свої відчуття. День посилює сприйнятливість до окремих нюансів, які можуть дати привід для спогадів та асоціацій. Незвичайна інтригуюча атмосфера або тонка доленосна деталь буде супроводжувати ваш відпочинок, творчий процес, листування, побачення. Специфічна тема може бути порушена в розмові з дитиною.
Стрілець
Сьогодні більшість Стрільців у вразливій позиції. Якщо зовні все добре, вас може переслідувати внутрішня невпевненість. У багатьох Стрільців буде підвищена чутливість до сімейних і життєвих обставин, кровних і духовних зв'язків. Якщо ви хочете подолати невизначеність і пролити світло на хвилююче вас питання — наприклад, поговорити з домочадцями — краще робити це в першій половині дня.
Козоріг
Козорогам зірки підказують, що найбільш інформативна сьогодні перша половина дня. Саме в цей час краще шукати відомості, «наводити мости», відповідати на листи, роздумувати про важливе. А також поповнювати свою скарбничку вражень і мудрих думок, шукати емоційне або духовне підживлення. Відсутній пазл може прийти у формі знаку, повідомлення, спогаду, відчуття, мелодії, випадкової зустрічі.
Водолій
Сьогодні для Водоліїв зростає ймовірність випадкових знахідок. Везіння може мати загадкове коріння. Сумнівна інформація фінансового характеру. По відношенню до грошових надходжень і привабливих пропозицій не завадить проявити підозрілість, перевірити їх мотив та джерело. Можна дозволити собі дрібний каприз в рамках кишенькових грошей, екзотичний елемент в «черговому» меню. Не варто починати справи.
Риби
Сьогодні Риби тонкі психологи і дуже майстерно ведуть розмову. Багато Риб підтримуватимуть інтригу, приховуючи свої справжні почуття і виступаючи перед своїм співрозмовником у ролі спокусливої приманки, що особливо ймовірно при дистанційному контакті. Яким би не був привабливий діалог, до вечора зірки радять змінити тактику і піти з радарів: ваше мовчання зробить ще більш сильний ефект, ніж мова.

Related

Цікаво 1167575249290943605

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item