Гороскоп на 30 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 30 грудня 2019 року.
Гороскоп на 30 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Для Овнів сьогодні підвищується ризик несподіваних форс-мажорних ситуацій в кроці від фіналу. Причиною ускладнень можуть стати власні необачні дії або вчинки інших людей, наприклад, друзів. «Коренем зла» можуть бути ваші спільні авантюри і експерименти, зроблені всупереч азам безпеки. В кінці дня корисно змінити спосіб дій, поміркувати на самоті або з кимось поговорити.
Телець
Сьогодні життя вкаже Тельцям на промахи, допущені в пошуках новизни, оригінальності або популярності. Ви ризикуєте не сподобатися саме тим, для кого старалися. На щастя, вже ввечері доля допоможе погасити зайві пристрасті. Відносини збалансує конструктивний діалог, коментар або поїздка. Акуратно розрулити конфлікт допоможе третя авторитетна особа або об'єктивна інформація по потрібній темі.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам не варто братися за справу з нуля, а також вперто наполягати на досконалому плані дій. Якщо щось не враховано і благі наміри виявилися занадто складними для втілення в життя — не варто панікувати, краще дочекатися вечора. В кінці дня нова інформація або більш спокійний хід думок дозволять оцінити ситуацію об'єктивніше. З'явиться інструкція, план, страховка або грамотний керівник.
Рак
Ракам краще братися за справи в кінці дня. До вечора події малопередбачувані, але одне безсумнівно: ризик превалює над фартом. Чим наполегливіше ви метушитеся, тим тугіше затягнете віртуальну петлю. Ввечері у вас з'явиться «добра фея» в особі друга, партнера чи впливового покровителя. Вам вкажуть безпечний шлях, а якщо потрібно, то протягнуть руку допомоги. Можливі новини здалеку або з авторитетного джерела.
Лев
Сьогодні Левам не варто ставити собі надзавдань ніде, і особливо, у спілкуванні. Якщо обстановка явно або приховано напружена, найвищим досягненням слід вважати відсутність сварок. В кінці дня зірки радять керуватися правилом «попереджений, значить, озброєний». Не варто плекати уяву чутками та припущеннями. За критичними темами важливо знайти корисну надійну інформацію: пароль, рецепт, інструкцію.
Діва
Сьогодні зірки радять Дівам відкласти всі важливі обговорення та зустрічі до вечора. Денні події сприяють нервозності, можуть з'явитися нетипові ускладнення в справах або дивацтва в самопочутті. Не виключені термінові клопоти. В кінці дня, навпаки, пріоритет краще віддати спокійному діалогу. Розмова обіцяє стати взаємно поважною і змістовною, незалежно від того, хто її почав.
Терези
Денні години схиляють Терезів до вільних занять. Можна ще трохи продовжити гру, що дає вам відчуття незалежності, але без фанатизму і жертв. Починання небажані. Можливі моменти непередбачуваності, примхи дітей, сплески агресії, небезпечні знахідки. Увечері нагадає про себе рутина. Доведеться пошукати корисну інформацію, поговорити про щось важливе з домочадцям, колегами, помічниками, лікарями.
Скорпіон
Скорпіонам вже з ранку варто вжити заходів проти побутових, ділових і виробничих ускладнень. Аж до вечора можливі технічні збої, дрібні аварії і стреси, травми при роботі з електроінструментами, тваринами. Не найкращий момент для операцій, ремонтних і будівельних робіт, підключення обладнання. Можлива знервована атмосфера в сім'ї. Вечір створить прекрасні умови для розмови, листування.
Стрілець
Стрільці проведуть основну частину дня в незвичайній атмосфері. Увагу можуть привернути події в Мережі, в середовищі друзів, сусідів, родичів. Можливі пригоди в дорозі або просто на вулиці. В кінці дня щось нагадає вам про будинок, сім'ю або батьківщину. Зросте ваша потреба в захищеній ніші, таємному тихому притулку, або в довірчому спілкуванні: розмові з близькими, консультації на делікатну тему.
Козеріг
Вдень Козероги можуть послабити контроль, скасувати навігацію і йти вільним маршрутом. Це непередбачуваний, зате цікавий час. Можна відволіктися на щось незвичайне, протестувати новинку, але слідкуючи, щоб експромт не приніс вам фінансового та іншого збитку. Небажаний шопінг. Ключовий момент очікується ввечері. Це зручний момент, щоб висловити свою думку. Можливе важливе повідомлення або зустріч.
Водолій
Основна частина дня для Водоліїв сповнена тригерів роздратування і різноманітних ризиків. Можливі стресові моменти, аврали, суєта. Варто стримувати імпульсивні пориви, потяг до шкідливої їжі і поганим звичкам. Не будуть зайвими і інші превентивні заходи: правила безпеки в роботі з електроприладами і технікою, відхід від конфліктів. Знизити градус емоційності і мислити конструктивніше допоможе вечір.
Риби
У денні години Рибам не варто що-небудь робити, крім необхідних екстрених заходів. Продуктивність буде низька, зате високий ризик випадкових ускладнень. Не рекомендується участь в колективних проектах і вирішення чужих проблем. Ключ до подій дасть вечір. Це час стратегічно значущих новин і контактів з впливовими персонами. Варто підтримати важливу розмову або тонко спровокувати її.

Related

Цікаво 7356884334885538022

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item