Пожежа в Одесі: потерпілим і сім'ям загиблих виплатили 3,6 млн

Пожежа в Одесі: потерпілим і сім'ям загиблих виплатили 3,6 млн
Згорілий коледж

П'ятнадцять сімей загиблих отримали по 120 тисяч гривень з урахуванням вартості ритуальних послуг, яка перерахована виконавцям послуг.

 
Одеська влада виплатила з міського бюджету понад 3,6 млн грн сім'ям загиблих і постраждалим в результаті пожежі в коледжі. Про це в суботу, 28 грудня, повідомляє прес-служба Одеської міської ради.
 
Згідно з розпорядженням міського голови, сім'ям загиблих і особам, які постраждали внаслідок пожежі, що сталася 4 грудня 2019 року в одеському коледжі, надано одноразову матеріальну допомогу.
 
"Всього за рахунок коштів бюджету міста Одеси виплачена матеріальна допомога сім'ям загиблих і постраждалих внаслідок пожежі на загальну суму 3 620,0 тис. грн", - йдеться в повідомленні.
 
Крім того, за рахунок коштів цільового фонду Одеської міської ради сім'ям загиблих і особам, які постраждали внаслідок пожежі, надано матеріальної допомоги на загальну суму 890,0 тис. грн, в тому числі - восьми сім'ям загиблих по 50,0 тис. грн на одну родину і 31 постраждалій особі - від 10,0 до 30,0 тис. грн в залежності від стану тяжкості ушкоджень. Восьми сім'ям загиблих буде надана матеріальна допомога в наступному 2020 році.
 
Нагадаємо, внаслідок пожежі в одеському коледжі загинули 16 людей, ще 30 постраждали.
 
Раніше урядова комісія назвала причину пожежі. Люди загинули через недбале ставлення керівництва і персоналу коледжу до протипожежної безпеки.
 
Після пожежі в Одесі звільнили обласне керівництво ДСНС. Новим главою обласного управління служби з надзвичайних ситуацій став полковник Вадим Шулюк.

Related

Події в Україні 8554453706003912072

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item