Стрілянина в кафе Києві: нові подробиці

Стрілянина в кафе Києві: нові подробиці
Правоохоронці розшукують невідомих

Конфлікт стався між декількома невідомими і 29-річним чоловіком, який переріс у бійку і стрілянину.

 
У результаті стрілянини в київському кафе Баку один чоловік отримав тілесні ушкодження, йому на місці надають медичну допомогу. Про це повідомив начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, передає прес-служба столичних правоохоронців.
 
За даними поліції, на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що невстановлені особи побили відвідувача ресторану і зробили декілька пострілів у стелю. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські і медики.
 
Конфлікт виник між кількома невідомими і 29-річним чоловіком, який переріс у бійку. Згодом один з учасників інциденту зробив кілька пострілів у стелю ресторану, а опісля всі нападники втекли на авто.
 
"На цей час проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення місцезнаходження осіб, причетних до злочину, і їхнього затримання", - йдеться в повідомленні.
 
Подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, додали в поліції.
 
Раніше повідомлялося, що в Києві сталася нова стрілянина, був введений план Перехоплення. Інцидент стався в одному з кафе столиці. У результаті стрілянини поранення отримали кілька осіб.

Related

Гаряча новина 8543317326973700237

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item