Як уникнути сімейних конфліктів перед Новим роком

Саме цей період обертається дріб'язковими сварками з близькими людьми.
Як уникнути сімейних конфліктів перед Новим роком
Найпоширеніші теми конфліктів
Де святкувати Новий рік
З року в рік нерозв'язна дилема, де зустрічати головне свято країни, призводить до сварок з другою половинкою. Один з них хоче спокійної домашньої обстановки, а інший гучної тусовки з друзями.
У цій ситуації доведеться вчитися домовлятися. Наприклад, відзначити Новий рік вдома, а на наступний день відправитися до друзів.
До чиїх батьків йти зустрічати Новий рік
Батьки завжди чекають своїх дітей до новорічного столу і висловлюють надію, що ті обов'язково прийдуть. І все б нічого, але таке бажання виявляють батьки з обох сторін. Але це не означає, що ви повинні неодмінно святкувати Новий рік з ними. Свято потрібно відзначати так, як хочеться вашій сім'ї. Адже для відвідування рідних і близьких є довгі, зимові канікули.
А якщо боїтеся образити батьків відмовою, то задумайтеся, а подорослішали ви.
Чому в будинку досі немає ялинки
Ялинкові базари давно вже працюють, вулицями розноситься запах хвої, а вдома досі немає ялинки. Замотались на роботі, можливо ви згадайте, що її треба купити. І глава сімейства про це згадає, але тільки 31 грудня.
Щоб такого не сталося, складіть план передноворічних обов'язкових справ. В цьому плані виділіть один день на покупку і прикрасу ялинки.
Немає святкового настрою
Втома, яка накопичилася за рік, як завжди, дає про себе знати під кінець року. Настрою немає ні в кого на святкування Нового року: ні у чоловіка, ні у вас, ні у дітей. Всі навколо дратуються і ображаються через дрібниці.
У такій ситуації слід взяти себе в руки і створювати святковий настрій. Приготуйте какао з зефірками і перегляньте всією сім'єю новорічні фільми. Увімкніть приємну музику і почніть прикрашати будинок до свята. Ви і самі не помітите, як з'явиться новорічний настрій.
Всі чекають ідеї святкування Нового року
Від рідних і близьких тільки і чуєте: «Що буде на столі?», «Які конкурси та ігри будуть?», «Куди підемо 1 січня?» І так далі. Ніхто нічого без вас не може вирішити. У вас підкочує паніка від такого мозкового штурму. Ви починаєте зриватися на близьких.
Отже, прийшов час задіяти всю сім'ю. Складіть з ними список новорічних ідей. Розбийте, хто, за що буде відповідати і продумайте альтернативу, раптом щось піде не по плану. Всі сварки перед Новим роком і довгими вихідними відбуваються через те, що ми покладаємо на цей період великі надії. Тому і хочемо, щоб свято вдалося.
Адже десь всередині нас досі сидить дитина, яка хоче, щоб прийшов дорослий і створив диво. Але ми давно вже виросли, і свято створюємо самостійно.

Related

Цікаво 3878671521073596567

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item