Сенцов про обмін: Те, за що боролися українці, йде прахом

Сенцов про обмін: Те, за що боролися українці, йде прахом
Звільнений з російського ув'язнення політв'язень Олег Сенцов вважає, що Україна має повертати своїх громадян з полону РФ та бойовиків ОРДЛО, але не ціною паплюження цінностей.
Джерело: Допис Сенцова у Facebook від 29 грудня 
Пряма мова: "Частина наших полонених повернеться додому. ... Хтось залишиться у руках бойовиків. Кримські татари та інші наші політв’язні і надалі будуть сидіти у російських в’язницях. Невинні. За це Україна віддасть справжніх вбивць: російських найманців, харківських терористів та п’ятьох беркутовців".
"І справа не тільки в тому, що в нас майже не залишається цього "чоловічого обмінного фонду" і для нового повернення своїх заручників, український уряд буде вимушений надалі торгувати інтересами країни з ворогом. А у тому, що цей крок лишає нас головного – справедливості. За цю справедливість ми стояли на Майдані, та змогли перемогти. За цю справедливість ми боремося і надалі, проти окупантів".
Деталі: Сенцов додав, що країна "має повертати своїх героїв, але не ціною паплюження цінностей, за які билися герої, бо вони не скажуть спасибі за те, що  ... майже через шість років ми почали повертатися у ту точку, з якої все почалося, що те, за що боролися українці, йде прахом". 

Related

Події в Україні 3837197254117013816

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item