У центрі Києва накрили бордель, що діяв під виглядом масажного салону

У центрі Києва накрили бордель, що діяв під виглядом масажного салону
Організаторці загрожує до семи років ув'язнення

В орендованій квартирі позмінно працювали від трьох до десяти жінок. Організатора борделя - 30-річну киянку затримали.

 
Правоохоронці припинили діяльність борделю в Печерському районі Києва, який функціонував у квартирі та був замаскований під масажний салон. Про це в суботу, 28 грудня, повідомляє прес-служба поліції Києва.
 
Відзначається, що заклад організувала і довгий час керувала його роботою 30-річна киянка.
 
Масажний салон, в якому надавали сексуальні послуги, як зазначено, функціонував у квартирі на вулиці Михайла Бойчука. Там позмінно працювали від трьох до десяти жінок. За годину своїх послуг вони отримували від 500 до 2000 гривень з розрахунком 60% - організатору, а 40% - повіям.
 
Клієнтів організатор шукала через інтернет, розмістивши рекламні оголошення. Вид послуг, деталі та вартість обговорювалися з потенційними клієнтами під час подальшої телефонної розмови.
 
Правоохоронці провели обшуки в установі і за місцем проживання затриманої зловмисниці, під час яких вилучили речові докази: гроші, мобільні телефони, чорнові записи та банківські картки.
 
Жінці оголошено про підозру в сутенерстві, їй загрожує до семи років ув'язнення. Вирішується питання про обрання судом запобіжного заходу.
 
 
 
Раніше столичні поліцейські припинили діяльність двох борделів, які функціонували під виглядом масажних салонів. Їх організовувала 23-річна мешканка Київської області.
 
Перед цим повідомлялося, що в Києві колишній поліцейський налагодив роботу борделів, які були замасковані під салони масажу.

Related

Суспільство 3287202704049903738

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item