Син забив до смерті рідного батька

Син забив до смерті рідного батька

У місті Буринь Сумської області чоловік до смерті забив рідного 65-річного батька.
Після побиття постраждалого доставили до лікарні, однак через два дні пенсіонер помер. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області.
Як з'ясувалося, побив чоловіка рідний син за те, що той зловживав алкоголем.
"Померлий мешкав із 38-річним сином. Тиждень тому у літнього чоловіка померла дружина. Поліцейські навідались до сина померлої. Під час бесіди з правоохоронцями він заперечував будь-яку причетність до побиття батька. Проте під час проходження опитування на поліграфі таки зізнався", — сказано у повідомленні.
За даними поліції, чоловік розповів, що того вечора сам був на підпитку. Коли побачив батька, який входить в дім, ледь тримаючись на ногах від випитого, дуже розлютився. Спочатку почав кричати, а потім і бити його. Трохи заспокоївшись, поклав старого на ліжко і сам пішов відпочивати. В лікарню зателефонував уночі, коли побачив, що батьку стало зле.
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого". Покаранням за скоєне може стати позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві та підпали 65-річного чоловіка у Кременці на Тернопільщині. Ним виявився 38-річний житель райцентру, який раніше відбував покарання за вбивство та інші злочини.

Related

Гаряча новина 2102133960117058079

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item