На Донбасі за день два обстріли, ЗСУ без втрат

На Донбасі за день два обстріли, ЗСУ без втрат
ЗСУ контролюють ситуацію на Донбасі

Ворог застосував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, ручні протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети.

 
Підрозділи сепаратистів з початку нинішньої доби двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні в неділю, 1 грудня.
 
Так, ворог застосовував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, ручні протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети.
 
Один обстріл позицій ЗСУ був здійснений у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ неподалік від Новолуганського. Тут сепаратисти застосували ручні протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети.
 
А в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник зробив один обстріл по укріпленнях сил ООС біля Новогригорівки - з мінометів калібру 82 мм.
 
Нагадаємо, за добу 30 грудня на Донбасі зафіксували чотири обстріли з боку сепаратистів, а в ОБСЄ нарахували 82 вибухи. Українські військові не постраждали.

Related

Події в Україні 3163715804255997167

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item