Зеленський зустрівся з учасниками Євромайдану

Зеленський зустрівся з учасниками Євромайдану
Зеленський провів зустріч з учасниками Євромайдану

Активісти розповіли президенту про початок Майдану, про свої мотиви участі в протестах, які переросли в революцію.


Президент Володимир Зеленський провів зустріч з колишніми студентами, які організували Євромайдан, і постраждалими в центрі Києва в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року, повідомила прес-служба глави держави ввечері 5 грудня.
 
"Мені завжди було цікаво, чим зараз займаються люди, з яких це все почалося. З яких почалася революція", - зазначив Зеленський.
 
Активісти розповіли главі держави про початок Майдану, про свої мотиви участі в протестах, які згодом переросли в революцію Гідності.
 
Запрошені на зустріч обговорили із Зеленським розслідування злочинів проти учасників Євромайдану. Президент пообіцяв, що розслідування у справах Майдану будуть завершені, а винні будуть сидіти в тюрмі.
 
Активісти закликали президента на зустрічі  "нормандської четвірки" в Парижі не погоджуватися на вибори в Донбасі "під дулами автоматів".
 
Зеленський подякував евромайданівцям за підтримку і запевнив, що не зрадить інтересів України. Глава держави висловив присутнім подяку за згоду на зустріч і зазначив, що це для нього велика честь.





Related

Суспільство 7311415775521637210

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item