СБУ прикрила в Чернівцях мобільну нарколабораторію

СБУ прикрила в Чернівцях мобільну нарколабораторію
Наркоділки працювали по всій області

Зловмисники контролювали цілу мережу нарколабораторій, які діяли по всій Чернівецькій області.

 
У Чернівцях припинили діяльність мобільної нарколабораторії з виробництва амфетаміну, яка приносила півмільйона гривень прибутку щомісяця, йдеться в прес-центрі СБУ.
 
Наркобізнес організувала група місцевих жителів. Вони виготовляли і збували амфетамін в особливо великих розмірах. Основне виробництво ділки обладнали за місцем проживання одного з них.
 
"Філії" діяли в орендованих приміщеннях у Чернівцях та області. Для конспірації зловмисники періодично перевозили "цехи" в інші місця. Восени правоохоронці припинили діяльність двох лабораторій з наркомережі, які були розміщені в одному з сіл на Буковині і в обласному центрі.

Співробітники СБУ провели обшуки за місцем розташування третьої підпільної лабораторії в обласному центрі, а також за місцем проживання ділків.
 
Вилучили з гаража підготовлені до продажу психотропні речовини, обладнання для їх виготовлення, прекурсори, комп'ютери і записи з даними про замовників і наркотрафік. Зараз вирішується питання про оголошення трьом фігурантам справи про підозри.




 
Напередодні в Донецькій області у чоловіка правоохоронці знайшли вдома близько 8 кг сушених конопель, які він зберігав нібито для особистого споживання.

Related

Події в Україні 8866332175464945511

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item