СБУ заборонила в'їзд в Україну російській групі "Воровайки"

СБУ заборонила в'їзд в Україну російській групі "Воровайки"
Анонсовані концерти Воровайок викликали обурення в суспільстві

У "Воровайок" є пісня під назвою "Хохли", де згадується, що анексований Крим "сниться Порошенку", а якщо треба, "заберемо Одесу".

 
Артисткам російської групи Воровайки заборонили в'їзд на територію України, повідомляє прес-центр СБУ в четвер, 19 грудня.
 
"На запити ЗМІ. У суспільстві виник великий резонанс через повідомлення про можливе прибуття в Україну російської групи Воровайки. Повідомляємо, що наразі діє заборона в'їзду учасникам цього колективу - Павловій Яні, Надиктовій Ларисі і Теркуловій Діані", - йдеться в повідомленні.
 
У відомстві зазначили, що рішення прийнято з метою забезпечення національної безпеки на підставі закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства".
 
Як повідомлялося, на початку грудня російський гурт "Воровайки" анонсував концерти в Києві, Одесі, Дніпрі та Миколаєві в лютому 2020 року.
 
За даними ЗМІ, група збиралася виступати в окупованому Донецьку в жовтні 2017 року.
 
Також група відома піснею "Хохли", в якій є слова: "Курица – не птица, хохлы – не заграница. Крым теперь ночами Порошенко снится... Севастополь славный, колыбель для флота защищали город воины и босота. Смелости нам хватит, хватит интересу – если будет надо, заберем Одессу".
 
Перед цим українські прикордонники не пропустили в країну російського актора, який їздив до Криму, йому також заборонили в'їзд на територію України терміном на три роки.
 
Ще раніше не пропустили в Україну двох російських акторів через поїздки в анексований Крим.

Related

Події в Україні 4483241131269253321

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item