У Києві поліцейські врятували жінку від самогубства

У Києві поліцейські врятували жінку від самогубства
Поліцейський врятував жінку від суїциду

Копи змогли хитрістю підійти до жінки і вирвати з її рук ніж, яким вона мала намір себе зарізати.

У Києві на зупинці громадського транспорту жінка хотіла вчинити самогубство за допомогою ножа. Про це в п'ятницю, 6 грудня, повідомила прес-служба патрульної поліції.
Так, в поліцію надійшов виклик від працівників швидкої допомоги. Медики не могли підійти ближче до жінки з ножем, щоб надати їй медичну допомогу, адже вона тримала ніж біля живота і погрожувала себе порізати.
"За кілька хвилин патрульні прибули на місце події, але жінка і їх не підпускала до себе ближче, ніж на кілька метрів. Кожного разу, коли поліцейські намагалися підійти ближче, вона все більше нервувала і попереджала, що якщо хто наблизиться в її сторону, то вона завершить свій план - вчинить самогубство", - повідомили в патрульній поліції.
Повідомляється, що патрульний швидко придумав спосіб, як відвернути її увагу і підійти ближче. Він зауважив, що жінці було холодно, а її шапка лежала неподалік на тротуарі. Підібравши шапку, він запропонував жінці її одягнути, але вона не захотіла відпускати ніж. Тоді інспектор запропонував їй свою допомогу і, скоротивши відстань, ривком вирвав ніж з її рук.
Жінку одразу передали медикам для надання екстреної допомоги.
Раніше повідомлялося, що в Києві поліцейські відрадили від самогубства двох чоловіків.
Перед цим житель Київської області застрелився у відділенні поліції. Він звільнив одну руку з наручників, вихопив пістолет і почав погрожувати ним правоохоронцям.

Related

Гаряча новина 3051008274638585309

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item