Співробітник СБУ на смерть збив двох людей під Хмельницьким

Співробітник СБУ на смерть збив двох людей під Хмельницьким
У Хмельницькій області правоохоронець збив на смерть двох осіб

Машина перевищила швидкість, а потерпілі переходили дорогу в недозволеному місці. Від отриманих травм чоловік і жінка померли на місці.

 
Співробітник СБУ перевищив швидкість і збив двох пішоходів, які переходили дорогу в недозволеному місці. Вони загинули. Про це повідомляє прес-служба ДБР у четвер, 26 грудня.
 
"25 грудня близько 20-ої години правоохоронець, перебуваючи за кермом службового автомобіля марки Daewoo Lanos, скоїв наїзд на двох пішоходів - чоловіка і жінку. Потерпілі, які переходили дорогу в невстановленому місці, від отриманих травм загинули на місці події", - повідомляють правоохоронці.
 
У разі доведення провини правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).
 
Нагадаємо, що раніше в Житомирській області поліцейський влаштував смертельну ДТП. Поліцейський на автомобілі Volkswagen Passat з двома пасажирами на високій швидкості виїхав за межі проїжджої частини.
 
Також повідомлялося, що в Харкові в масштабній ДТП постраждали поліцейські. У результаті аварії за участю чотирьох автомобілів постраждали двоє поліцейських і підліток.

Related

Гаряча новина 838704465053364435

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item