Стала відома причина обшуків у міськраді Миколаєва

Стала відома причина обшуків у міськраді Миколаєва
Обшуки в міськраді Миколаєва

Поліцейські затримали на хабарі чиновницю Департаменту ЖКГ, який вона, за версією слідства, отримала за підписання акту нібито виконаних робіт.

 
Керівницю одного з управлінь Департаменту житлово-комунального господарства міськради Миколаєва викрили на хабарі в 20 тисяч гривень. До справи також причетні підлеглі чиновниці. У зв'язку з цим у приміщенні Департаменту ЖКГ та за місцем проживання фігурантів проводять обшуки. Про це в суботу, 28 грудня, повідомляє прес-служба поліції області.
 
Відзначається, що у своєму робочому кабінеті 45-річна жінка отримала частину неправомірної вигоди в сумі 20 тисяч гривень за підписання актів нібито виконаних робіт.
 
Для конспірації зловмисниця залучила свого водія, який після отримання чиновником частини грошей виносив їх з приміщення у службовий автомобіль, а пізніше повертав їх керівниці.
 
"У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що посадові особи Департаменту ЖКГ за січень 2019 року і по теперішній час, зловживаючи службовим становищем, вступивши в протиправну змову, здійснювали укладання договорів на виконання робіт щодо "підконтрольних" їм особисто суб'єктів господарської діяльності, від яких отримували "відкати" в розмірі 10-15% залежно від вартості укладеного договору", - йдеться в повідомленні.
 
Зараз у приміщенні Департаменту ЖКГ та за місцем проживання фігурантів проводяться обшуки.
 
Чиновницю затримали, вирішується питання щодо оголошення їй підозри.




Раніше повідомлялося, що в міськраді Миколаєві проходять обшуки. Міська влада пообіцяла співпрацювати зі слідством і надавати всі необхідні матеріали.
 
Нагадаємо, в Полтавській ОДА правоохоронці провели обшуки 26 грудня. Правоохоронці шукали інформацію з приводу двох мостів.

Related

Події в Україні 3707815948600276358

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item