Гороскоп на 23 січня 2020 року для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 23 січня 2020 року.
Гороскоп на 23 січня 2020 року для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні від Овнів вимагається виконання обов'язку будь-якою ціною. Прихильність начальства малоймовірна, якщо у вас погано з дисципліною. Овнам-керівникам потрібен самоконтроль, важливо уникати ризиків і ходів ва-банк: можна поставити під удар весь проект або довірену ділянку, а заодно і свою кар'єру. Овнам-підлеглим не варто ображатися на керівництво: у цій ситуації тиранія може бути виправдана.
Телець
Тельцям сьогодні потрібне самовладання. Багато Тельців можуть виявитися в критичній ситуації, де замішані не тільки їх особисті інтереси. Якщо у вас немає потрібних повноважень, краще не втручатися в хід подій. Якщо ви збережете витримку, то в найбільш складній обстановці збережете свої позиції. Почавши нервувати або проявляти непрохану самодіяльність, ви ризикуєте підпиляти гілку, на якій сидите.
Близнюки
Сьогодні Близнюки можуть зіткнутися з фатальною перешкодою, над якою не владні. Зірки підказують, що найкращий спосіб не потрапити під каток негативних подій — бездоганно вести всі свої справи, виключити будь-які починання і триматися подалі від можливих загроз. В іншому випадку, вірогідні заборони, блокування, затримки, суворі перевірки, відчутні втрати, ситуації пресингу і інші неприємності.
Рак
Сьогодні у Раків може не скластися діалог. Тепле спілкування зміниться прохолодним, може зависнути фатальна тиша або виникнути неприємна пауза. Потрібні люди можуть зникнути з горизонту. Замість доброзичливого ставлення ви ризикуєте натрапити на строгість, байдужість або гнів, що може бути і поганим настроєм, і провокацією. Важливо бути чесним, не боятися правди. Не варто битися в закриті двері.
Лев
День може бути пов'язаний для Левів з перевіркою, дисципліною, контролем, застарілим негативом. Можливо, доведеться зайнятися відповідальною малоприємною роботою, щоб виправдати довіру і підтвердити кваліфікацію. Керівникам належить бути суворішими з підлеглими. Сконцентруватися на важкій задачі може змусити запущена хвороба. Не виключені критичні події у зв'язку з домівкою або домашніми вихованцями.
Діва
Сьогодні доля добра до Дів, але недвозначно нагадує їм про відповідальність, пов'язану з дарованими благами. Наприклад, про труднощі утримання власного житла або машини, труднощах творчої і професійної реалізації, навантаженнях при вихованні дітей. Доведеться стати серйознішими і далекогляднішими, заново обміркувати ймовірні ризики та необхідні жертви, уточнити плани і принципи, відкинути зайве.
Терези
Сьогодні Терези можуть пережити чергову фазу охолодження у відносинах або нерозуміння в сім'ї. Можливе загострення житлових або територіальних суперечок, професійних розбіжностей, проблем визнання та подяки. Критичної позначки може досягти старий конфлікт, давня неприязнь. Не виключені труднощі побутового або морального порядку, наприклад, при спілкуванні з хворими або літніми людьми.
Скорпіон
Сьогодні атмосфера навколо Скорпіонів похмура, але самі Скорпіони не будуть відчувати з цього приводу труднощів. Більшість Скорпіонів буде поводитися настільки обережно, що нічого не втратить при будь-якому розкладі подій. Якщо ви ненадовго повірили в чудо, то знову станете реалістом. Скорпіони-скептики будуть раді вимовити коронну фразу «я ж казав, що нічого доброго з цього не вийде».
Стрілець
Сьогодні Стрільцям доведеться бути економними, далекоглядними, відповідальними, особливо в матеріальних та професійних питаннях. Важливо грамотно розпорядитися знахідкою, подарунком або вдалим варіантом, щоб не прогадати ні зараз, ні в довгостроковій перспективі. Можливо, буде потрібна продумана жертва чи вимушений ризик. Добре купувати або збувати з рук старі речі, займатися раритетами.
Козоріг
Сьогодні оптимізм Козорогів зміниться скепсисом. Особливо, якщо удачі не відповідають запитам і сподіванням. Ви можете відчути дефіцит визнання і розуміння, опинитися у владі негативних емоцій, заздрості, ревнощів, підозрілості. Можливо, ви будете незадоволені подарунком чи вважаєте недостатню компенсацію за свої колишні вкладення. В чомусь ви праві, але варто пам'ятати, що це ще не фінал історії.
Водолій
Для Водоліїв цей день пов'язаний з тими чи іншими обмеженнями, наприклад, з мовчанням і самотою. Найбільш свідомі Водолії підуть на них добровільно — наприклад, порахувавши, що позбавлення зараз згодом окупляться. Не виключене бажання спокутувати гріхи і поховати минуле. До примусової аскези вас може змусити стан здоров'я, професійна чи правова ситуація, домашня обстановка.
Риби
Сьогодні Рибам корисно бути реалістами і віддавати собі звіт в майбутніх обмеженнях. Це особливо важливо, якщо ви маєте намір надалі жити за твердими принципами, слідувати професійному обов'язку, служити колективному проекту або серйозному покликанню. День посилює розчарування і допомагає позбавитися від ілюзій, але не виключено, що ви будете чіплятися за цінності, з якими не готові розлучитися.

Related

Цікаво 1063988509644219582

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item