Гороскоп на 27 січня 2020 року для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 27 січня 2020 року.
Гороскоп на 27 січня 2020 року для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овнів може збити з шляху підвищена емоційність. Призвести до помилки або до плутанини здатний загальний низький тонус, сонливість. Також, у цю добу ви можете виявитися сугестивними, недовірливими, непослідовними. Не виключена забудькуватість, неуважність. Вам варто бути уважнішими за кермом, особливо, в далекій поїздці: вас може відвернути сентиментальна мелодія, швидкоплинний спогад. Не варто брати участь в інтригах.
Телець
Тельців сьогодні може підвести невпевненість. Це особливо ймовірно, якщо ви маєте справу з іноземцями. Щоб не дати збити себе з пантелику в моральному плані, вам достатньо триматися надійної системи цінностей і не змінювати ідеалам. У справах практичних варто віддати перевагу короткому спалаху азарту перевірену зрозумілу схему з гарантіями і підтримкою, уникати сумнівних авантюр з випадковими людьми.
Близнюки
Сьогодні найнебезпечніша гра для Близнюків — гра уяви, яка створює плутанину. Не варто змішувати романтичні та ділові плани. Виняток — союз з перевіреною авторитетною людиною, яка пройшла разом з вами випробування "вогнем, водою і мідними трубами". Недовіра допоможе уникнути обману і маніпуляцій, виручить при спілкуванні з партнером, начальником, наставником, роботодавцем, покровителем.
Рак
Сьогодні Раки тягнуться до надійної системи захисту і цінностей, але часом схильні зраджувати своїм принципам і переконанням. Збити з шляху вас може робота, хвороба, сторонній вплив або інша обставина. Зірки радять звести авантюри до мінімуму і триматися того, що ніколи не підводить: офіційного договору, постійного партнерства, вірних друзів з твердою моральною і професійною позицією.
Лев
День може бути пов'язаний для Левів з плутаниною, сумнівом, спокусою. Можлива спроба використовувати лазівку в законі або зробити хід, сумнівний з моральної точки зору. Можуть розігратися еротичні або творчі фантазії. Окремі авантюри обіцяють успіх, якщо ви не порушили правил, маєте потрібні повноваження і міцний захист. Але навіть у цьому випадку ризикована гра залишить неприємний осад.
Діва
Сьогодні в інтересах Дів дотримуватися основних домовленостей, демонструвати партнерові лояльність, розуміння і вірність. Від цього залежить довгострокове співробітництво або постійний союз з прицілом на майбутнє. Згуртуватися допоможуть великі творчі чи побутові проекти, загальні переконання, діти. При сварках не варто вмішувати в суперечку батьків і активних «ідейних» помічників: вони піділлють масла у вогонь.
Терези
Сьогодні Терезам варто заздалегідь розставити пріоритети, тримати під контролем емоції і не переживати із-за непорозумінь. Потрібна акуратність в роботі з технікою, інструментами, ліками, хімікатами, у поводженні з тваринами. В іншому випадку, вас легко зіб'є з пантелику помилкова тривога, можлива марна суєта, непотрібна поїздка. Нераціональна трата сил шкідлива подвійно, якщо є проблеми з самопочуттям.
Скорпіон
Сьогодні зірки допомагають Скорпіонам у здійсненні бажань, але також розставляють пастки. Ви легко потрапите в одну з них, якщо будете азартні, легковажні і непослідовні, замість дійсно важливих речей захопитеся дрібницями. У цьому випадку, ви зазнаєте збитків, зіткнетеся з осічкою в справах або в любові. Замість таємних ігор, авантюр і маніпуляцій краще віддати перевагу чесності і благородству.
Стрілець
Стрільців сьогодні можуть спіткати невдачі в справах, у побуті або в любові. Важливо не озлоблюватись, не нервувати, піклуватися про свій життєвий фундамент, про будинок і сім'ю. Не варто проводити дуже чітку грань між духовним і матеріальним: мають цінність і ті, і інші вкладення. В залежності від ситуації і можливостей, добре інвестувати в нерухомість, робити подарунки близьким, давати притулок друзям.
Козоріг
Сьогодні Козороги налаштовані на добрі справи, схильні до дружби і заступництва, і самі отримують у відповідь моральну підтримку. Загальну гармонію дня підірвуть окремі моменти. Можливі прикрощі в любові, неприємності в поїздці. Не всі оцінять вашу доброзичливість. Вірогідні проблеми з іноземцями або чужинцями. Хтось може інтригувати проти вас за вашою спиною. Не варто зв'язуватися з незнайомцями.
Водолій
Водоліям важливо правильно поводитися з духовними і матеріальними ресурсами. День підходить для великих покупок, але і щедрих пожертвувань. Добре щось відкласти на чорний день, створити таємний резерв. Моральне задоволення дасть добру справу, вкладення в нерухомість або в інтересах близьких. А ось у поточних операціях великий ризик втрат, краще уникати спекуляцій, дрібних витрат, авантюр з валютою і податками.
Риби
Цей день для Риб — складний і тестовий. Він показує їм їх уразливість, але також дає відчути підтримку групи або вищих сил, підбадьорює і надихає на хвилину кризи. Засмучення і розчарування будуть умовою вашого духовного, соціального, творчого або професійного росту. Пережити любовні, ділові та інші неприємності вам допоможуть сповідувані вами цінності, а також віра в майбутнє.

Related

Цікаво 7913296874591462840

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item